Постоянен арест за десет извършители на тежки умишлени престъпления в Търновско

Рецидивист с 12 присъди ограби ученик

Показват инкриминираните през соца издания на Райко Алексиев

Задържани са трима за грабежи в Пазарджик и Пловдив

Генномодифицираната царевица е полезна

Тежка катастрофа с пострадали на пътя Велико Търново – Русе Затруднено е движението при село Самоводене

Започна сезонът на санирането (СНИМКИ)

Комшия облече нощницата на съседа и легна в леглото му

Освободиха майката на близнаците, баба им поискала да ги гледа

Деветнайсет деца пострадаха при катастрофа с училищен автобус в Германия

Бойко Борисов: Предоставихме на Саудитска Арабия предложения за инвестиционни проекти (СНИМКИ) Премиерът се срещна с министъра на външните работи на Кралството Адел Бин Ахмед Ал-Джубейр

Заработи първият паркинг автомат във Велико Търново Стоманените устройства черпят енергия от светлината и са на пет езика

Осъдиха църковен настоятел, присвоил близо 1000 лв. Парите били от рента на църковни земи

Най-малко 24 жертви при нови въздушни удари в Източна Гута

НФСБ призова Светия синод да канонизира Васил Левски за светец

Ердоган обвини Запада в подкрепа на “Ислямска държава”

Снимка: Архив

Президентът на Турция Реджеп Ердоган обвини западните държави в подкрепа на “Ислямска държава”, предаде Анадолската агенция.

“Западът в настоящия момент подкрепя ДАЕШ. Оръжието, което използва ДАЕШ, е западно производство. Всичко това е насочено срещу интересите на ислямския свят”, посочи Ердоган пред пакистанския парламент, предаде БНР.

Той добави, че неговата страна води сериозна борба срещу “Ислямска държава” както в Сирия, така и в Ирак

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

 1. Хахаха… почна да казва истината малко по малко…
  до няколко години ще излязат и имената на уродливите евроатлантически министри лично създали и подкрепяли терористичните уроди.

 2. Ердоган е прав. И Ел Кайда и ДАЕШ са създадени в лабораторийте на евео-американо-забадните лабораторий за та могат да се настанят в регион , който е най-богат на петрол и газ. В света се създаде една парония за “лошия Ислям” по същият принцип по който се боравяше по време на студената война. Сега по света има над 12.000.000 бежанци от Близкия изток и Северна Африка, Аганистан и Сомалия и на мястото на тези хора в държавите им има “омеротворяващи”, стрелящи по мирни конвои и сватби американска, английска, френска, италиянска, българска, руска, германска…войска. Мюслюманският свят разбра кой е приятел и кой враг. Предстои да се изправи и изгони всички тези мерзавци от Родината си в една епична и кървава епопея наречена Освободилна война. Тя ще е тежка, с много жертви и лишения но ще завърши па такъв начин,че и 1000 години да минат никой няма да се осмили да стъпи по тези земи с намерения за окупация. Всяко иго си има край – ще има край и западното ипериалистическо християнско иго.

 3. Поправям, чувствата ми тласкат към правописни грешки :”Ердоган е прав. И Ел Кайда и ДАЕШ са създадени в лабораторийте на еврео-американо-западните империалисти, за та могат да се настанят в регион , който е най-богат на петрол и газ. В света се създаде една парония за „лошия Ислям“ по същият принцип по който се боравяше по време на студената война. Сега по света има над 12.000.000 бежанци от Близкия изток и Северна Африка, Аганистан и Сомалия и на мястото на тези хора в държавите им има „омИротворяващи“, стрелящи по мирни конвои и сватби американска, английска, френска, италиянска, българска, руска, германска…войска. Мюслюманският свят разбра кой е приятел и кой враг. Предстои да се изправи и изгони всички тези мерзавци от Родината си в една епична и кървава епопея наречена Освободилна война. Тя ще е тежка, с много жертви и лишения но ще завърши по такъв начин,че и 1000 години да минат никой няма да се осмили да стъпи по тези земи с намерения за окупация. Всяко иго си има край – ще има край и западното еврео-американско ипериалистическо християнско иго.

 4. Ислямът няма приятели, само врагове, неверници, гяури.
  Остава да напишете, че евроатлантиците са му написали човеконенавистния Коран на мохамедчо.
  А и не знаете кой е написал Корана 🙂 Е, не е мохамед, той изглежда е бил неграмотен.
  Сура 7:157 “Тези, които следват апостола, безбуквения Профет…”
  Сура 7:158 “… Така, че вярвайте в Господ и неговия Апостол, безбуквения Профет, който
  вярваше в Бог и Неговите думи: …”

  1. Безбуквен е мой буквален превод, иначе е неграмоте, необразова, невеж.

Отговорете