Естествени тръпки с изкуствен интелект

Зведа във филма е мацка с ексцентричното име Майка Монро

Сценарият на новия и крайно любопитен технологичен трилър Tau е дело на дебютантката в голямото кино Нога Ландау (”The Magicians”), съобщава operationkino.net. Историята се фокусира върху Джулия - “street smart” момиче, което е държано в плен във вътрешността на футуристична “умна” къща, управлявана от напреднал изкуствен интелект, наречен Тау, разработен от енигматичния гений Алекс.

26_4

Режисьор на Tau е дебютантът Фредерико Д’Алесандро, който е работил като сториборд художник в “Аз съм легенда”, “Хрониките на Нарния”, “Терминатор: Генисис”, “Мумията” и доста от филмите на Marvel, а в главните роли са на актрисата и кайтборд състезателка с ексцентричното име Майка Монро (”It Follows”) и Ед Скрайн (”Дедпул”).

“Още е прекалено рано да си вадим някакви изводи и да формираме очаквания за филма, но засега определено изглежда интересно, особено в контекста на на присъстващия в “Черния списък” сценарий (както знаете, в този списък са най-добрите истории, които не са успели да бъдат заснети), както и на участието на Майка Монро”, допълва operationkino.net.

Режисьор на “Tau” е Фредерико Д’Алесандро, по сценарий на Нога Ландау (”The Magicians”). В ролите, освен Майка Монро и Ед Скрайн, ще видим Фистън Барек, Ивана Живкович, Шарън Д. Кларк, Йън Вирго и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино