Естетика и качество в най-новия жилищен проект на Галакси Инвестмънт Груп

Официалната първа копка на Royal Garden беше направена от управителя на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев и от кмета на Пловдив инж. Иван Тотев.

Галакси Инвестмънт Груп даде старт на строителството на най-новия си проект от „премиум“ клас, който включва две Г-образни жилищни сгради на по 8 етажа. Официалната първа копка на проекта беше направена от управителя на инвестиционната компания Константин Бояджиев и кмета на Пловдив инж. Иван Тотев, а събитието беше уважено още от кмета на район „Западен“, представители на строителната компания, архитекти и клиенти на компанията инвеститор.

9Характерно за помещенията в жилищния парк е, че те ще се отличават с изключителна функционалност, отлично разпределение, прави и лесни за обзавеждане форми. От югоизточната страна на сградите е предвидено да бъдат изградени обширни тераси със завладяваща панорамна гледка към емблематичното тепе Младежки хълм.

Royal Garden разполага с красива и обширна градина, чиято поддръжка ще бъде осигурена от професионален пропърти мениджмънт. Предвиждат се още обособени кътове за отдих и цветни детски площадки.

dsc_6929„Нашата компания вярва в потенциала на Пловдив и поради тази причина ние инвестираме в проекти, които спомагат за развитието на града, облагородяването на неговата инфраструктура и и допринасят за разкриването на нови работни места“, каза по време на официалното събитие Константин Бояджиев. По думите му превръщането на Пловдив във все по-предпочитана инвестиционна дестинация обуславя до голяма степен нуждата от изграждане на повече проекти, които да задоволят нарасналото търсене на жилищни имоти в града. Проекти, които да отговорят на нуждите на по-взискателните купувачи, ориентирани към висококачествени имоти. „Вярвам, че с Royal Garden, чиято първа копка правим днес, ще отговорим именно на търсенето на качествени домове в Пловдив. За нас това е проект, в който комфортът е изведен на преден план“, допълни той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес