10-те най-поръчвани питиета за 2019 година в цял свят

Джъстин Трюдо призова Иран да предаде черните кутии от сваления самолет на Франция

Томислав Дончев: 10-15 млрд. лв. са необходимите инвестиции във водния сектор

3,6 млрд. евро са приходите от международен туризъм за периода януари-ноември 2019 г.

Емил Димитров: Няма вредни емисии от изгарянето на отпадъци в ТЕЦ „Бобов дол“

Групата GRECO поздрави България за борбата с корупцията Страната ни е изпълнила общо 16 от 19 препоръки, отправени през 2015 година

Конър – милиардер на 35?

83-годишна жена почина след удар от кола в Разград

САЩ готвят нови санкции срещу Венецуела

Протестит срещу пенсионната реформа затвори Лувъра

„Студена” източена с подпис на Димов от „Стомана” Синдикатите настоявали да не се спира водата на дружествата

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Министър Танева: 203 хиляди свине са евтанизирани у нас заради свинската чума

Деница Сачева: От 2009 г. досега са дадени над 500 млн. лв. за лични асистенти

Любомир Кючуков: Оставката на правителството в Русия цели Путин да запази контрола и след 2024 г.

ЕС и върховенството на беззаконието Пишете „педала на газта“ и ви... блокират

Свидетели сме на маоистка „културна“ революция със системното участие и финансиране на европейски институции, с която китайският диктатор Мао Цзедун вероятно би бил горд.

Всъщност, всичко започна с „подкрепа на демокрацията и ценностите на демокрацията“. С тези месиански мантри и тържествени медийни фанфари пристигна „Отворено общество“ в Източна Европа, новият месия махаше с ръка от илюстрованите списания, за които нямахме идея, че са негова или на негови приятели собственост; изобщо – светлото капиталистическо бъдеще дойде!

Омръзналият на всички Тодор Живков най-после беше паднал след 33 години царуване – бъдещото му героизиране изглеждаше обидно, а да не говорим за митологизирането му – беше напълно невъзможно в близките няколко века. Така си мислехме тогава. Днес и двете са факт. Времето бърза.

И ето го „Отворено общество“ на господин Джордж Сорос. Алилуя! Разгеле, доживяхме го. Идва човекът с най-благородни намерения и с едни излишни няколко милиарда долара – за нас! Либерална западна версия на руската детска песничка, в която се пееше: „Прилетит вдруг вълшебник с голубом вертолете и безплатно покажет кино. С ден рожденя поздравит и наверно оставит для подарок петсот ескимо“.

За неучилите руски език в училище – в нашето поколение беше задължителен предмет – превеждаме, според възможностите си – „Изведнъж ще се появи вълшебник със син вертолет и безплатно ще заведе на кино. Ще ни поздрави по случай рождения ден и навярно ще ни остави като подарък петстотин кила сладолед“.

Хубава песничка, миличка и позитивна. Детство.

Разбира се, ние не питахме защо ще ни води на кино този вълшебник. Защо трябва да питаме!? Та нали на вълшебникът това му е работата!

Той прелитат с вертолет и носи милиарди долари, които ще ни ги даде на нас, защото ни обича и ни е приятел.

Кое не е ясно?

Детство мое, реално и вълшебно.

Детството на демокрацията у нас, чиято наивност позволи на глобалните политически педофили и техните местни пипала да се гаврят с очакванията ни и с нас самите – за да направят демокрацията дори по-омразна от диктатурата!

Месиите на злото, които приехме с цялата си детска наивност.

А те хората още от детството си имали проблеми.

Да бяхме прочели по-рано какво пише Джордж Сорос в своята книга “Underwriting Democracy”:

“Ако трябва да кажа истината, аз имах месиански фантазии още от детството си, които трябваше да изоставя, защото щяха да ми донесат неприятности. Но когато вече бях постигнал своя успех, аз исках да изживея своите фантазии в най-широките мащаби, които можех да постигна“.

Съдейки по това негово признание, не става ли дума за един опасна девиация в ранна детска възраст?

„Да изживея своите фантазии в най-широките мащаби, които можех да постигна“. Поправете ме, ако греша, но не е ли това болен мозък?

Истанбулската конвенция е част от тези престъпни фантазии в особено големи, глобални размери.

Искате ли да знаете кои евродепутати са изпълнители на тези соросоидни фантазии, и то – евродепутати, избрани от българските гласоподаватели?

Вижте кои яростно защитаваха Истанбулската конвенция. Те са. Има Гугъл, проверете.

Вижте кои лъгаха от парламентарната трибуна, че всяка трета жена е жертва на насилие, без да има никакви официални данни за това. Никакви.

Вижте кои олигархично-медийни кръгчета написаха хули срещу Христос, като например статията „Джизъс срещу джендъра“, в която истеризираха срещу християнската вяра и християнската църква.

Вижте кои вменяваха вина на всеки българин с глава на раменете си, който се осмели да попита как така ИК евентуално ще спре насилието над жените някога в светлото ГРЕВИО-бъдеще, но за сметка на това сега и веднага, реално и ефективно ще даде легитимна власт в ръцете на някакви странни групички с екзотично сексуално самовъзприемане?
Ето на всичко това му се казва „фантазии в най-широки мащаби“.

За съжаление обаче, не са само фантазии. За съжаление, „новите месии“ са успели да овладеят доста реални позиции, и то на най-високи нива в Еврокомисията и Европарламента.

Но тъй като хората в цяла Европа междувременно започнаха да проглеждат и да виждат реалността, демокрацията вече не върши работа на „новите месии“. Не защото я превърнаха в мръсна дума – едва ли ги притеснява това – а защото все по-трудно манипулират демократичните механизми и институции. Колкото и да е омаломощена, оказва се, че демокрацията може реално да се противопостави на „месианските фантазии“ – и в Унгария, и в Италия, и Полша. Ще заработи и другаде, без съмнение.

И тогава как глобалните кукловоди да контролират народите на тези събуждащи се демокрации?

Да заменим демокрацията с върховенството на закона!

Демокрацията е върховенството на закона – това е новата мантра на „новите месии“. След като не могат да контролират демокрацията във всяка от страните членки на ЕС, защо да не опитат да ги контролират през „шапката“ на ЕС – Еврокомисията и Европарламента? Чрез най-ефективният инструмент – парите.

Ето това сътвори Европейския парламент в свое решение от миналия петък.

Какво гласи това решение?

„Правителствата, които се намесват в съдебната система или не успяват да се справят с измамите и корупцията, рискуват замразяване на средствата от ЕС.

Използвайки докладите на група от независими експерти, Европейската комисия ще се бори с „широко разпространено незачитане на принципите на правовата държава“ и да замразява плащанията от бюджета на ЕС.“

Обърнете внимание на израза „група от независими експерти“. Какви са тези толкова независими експерти? Някакви ангели ли са, от небето ли са паднали?

Не. Това са шестима души, един от които посочен от националния парламент на страната и пет /!/, назначени от Европейския парламент.

Е, от кого са независими тези експерти, след като се назначават от Европейския парламент? Нали резултатите от тяхната работа ще бъдат одобрявани от техния работодател?

С други думи, GREVIO на финансовата манипулация. Същият задкулисен почерк, същият подход на вероятно същите хора.

Тази толкова „независима група експерти“ е нищо друго, освен още един опит за създаване на инструмент за федерализиране на Европейския съюз.

Европейският парламент, избран от страните членки на ЕС и следователно – контролиран от тях чрез вота – прави опит да се превърне в супер-сила, контролираща своя суверен?

Това не звучи ли като опит за скрита диктатура от страна на хора, за които никой никога не е гласувал?

Не е ли абсурдно някой – Европейския парламент в случая – да нарушава закона, гарантиращ субсидиите на страните членки с обяснението, че го прави…в името на „върховенството на закона“?!

Колко лесно изглежда всичко за кукловодите – овладяваш „шапката“ на корпорацията и контролираш съзнанието на хората?

Какъвто контрол е установен във Фейсбук например, където по ключови думи машини могат да блокират или да унищожават профили на критици на новия революционен авангард – ЛГБТ хунвейбините на културната революция на „новите месии“. Глобален маоизъм в реално действие. Всъщност точно на това сме свидетели – глобална културна революция от маоистки тип. Китайският диктатор Мао Цзедун би бил щастлив да види своя съвременен последовател Джордж Сорос. Така, както би се радвал да види поклон, направен на 2 май 2018 г. от европейския министър-председател Жан-Клод Юнкер пред статуята на Карл Маркс, подарена от Генералния секретар на Китайската комунистическа партия.
200 години от рождението на Маркс. Марксистки корени, маоистки плодове.

Разбира се, днешният революционен авангард все още не са започнали да бият хора по улиците, както отрядите хунвейбини са го правили в Китай през 60-те години.

Днес е много по-смешно. Днес могат да ти блокират профила във ФБ за поздрав с песен – например ако в своя профил отправите поздрав към Джордж Сорос с българската песен „Водно колело“, в която припевът е „Пляс-пляс, педалите, водно колело“. И напишете „Пляс, пляс, педалите. Поздрав към господин Джордж Сорос“. При желание всеки може да опита. Резултатът е, че ще си направите втори профил, ако държите да ползвате тази социална мрежа.

Ето това е овладяване на „шапката“ на корпорацията Фейсбук чрез реално овластяване на ЛГБТ авангарда на новата културна революция. /То е съвсем конкретно и финансово осигурено по проекти, провеждани у нас от един от знаменосците на Истанбулската конвенция – Младежка ЛГБТ организация. Проектът е „Прости идеи за овластяване на хора, живеещи със СПИН“ – обърнете внимание: не са болни от СПИН, а са „живеещи със СПИН“. Парите идват от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежкия финансов механизъм/.

Резултатът е глобален контрол върху съзнанието на хората, чийто незначителен страничен ефект е изтриването на думи и понятия от съзнанието на хората.

Като педали, например. Ако във ФБ напишете „педала на газта“, пак може да ви блокират, ако някой реши да ви докладва. Да не говорим за думи като педерастия, например. Тя е забранена. Вероятно предстои да бъде забранена и педофилия. Думите са им проблем, а не реалността. Но тъй като в началото винаги е словото, именно чрез контрол върху словото започва контролът и върху действителността.

И това се случва пред очите ни.

Случва се с активното участие на Европейския парламент, на Европейската комисия, на евродепутати и еврокомисари, за които сме гласували ние, българските гласоподаватели.

Случва се в името на „върховенството на закона“ – под този претекст ще ни манипулират и контролират със собствените ни пари. С този над 1 милиард лева, които „най-бедната страна в ЕС“ – любимото обръщение към България в западните мейнстрийм медии – внася всяка година в бюджета на Европейския съюз.

Е, това ако не е върховенство на беззаконието, то какво друго е?

Кукловодите като Джордж Сорос и неговия маоистки ЛГБТ авангард харесват това.

Защото живеят в своите „фантазии в най-широки мащаби“.

Въпросът е какво правим ние вътре в тези извратени фантазии, и защо им плащаме със собствените си средства?

И защо изобщо търпим всичко това?

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (33)

 1. Търпим го, щот сме стадо толерантни говеда. Ако не 6яхме, щяхме още 89та да пре6ием отрепките на су, които подмениха дертлиев с удобната за безродните уроди андрей луканов, соломон паси, дс и съвета на европата мижитурка желю желев…

  1. Желю Желев е велик Човек: прогресивен и мислещ, а не лакей на фашистка Русия като живков и цялата му фашистка хунта. Дори произнасянето на „комунизАмА“ от живков показва какъв простак, какъв селяндур са сложили руските фашисти за тяхна марионетка да управлява задунайската им губерния. Че два пъти ходил да моли Кремъл да ни правят 16-та република. Национален предател, гад воняща! Същите безродни простаци като ТЕБ днес обиждат правителството на ГЕРБ и величаят руския империализъм и военщина по медиите.

   1. Русофоб = американофил = нет*ъски пед*ал за всички стана ясно !

   2. Шизи слабоумно, обади се на социалните да те впишат в програмата да ти донесат хапчетата…
    Аман от бедни слабоумни отрепки….

    1. Аман от руски агенти в България!

     1. Руски агент ши викаш на лукановите протежета като костов, соломон паси или слабохмния цветанов, който урежда да плащаме милиони за удължена поддръжка, шизи слабоумно.

 2. Урумов е незадоволен пeдaл.Мечта за ГОЛИЯ и голям на Тошо.

 3. Вярна е което се казва в статията. Опитах да напиша което казва п ляс. пляс……… И ми изтриха коментара.

  1. Никой не ти е изтрил похвалата на тази помия в 1.30 сутринта.

   1. Шизи слабоумно, обади се на социалните за хапчетата. Аман от бедни слабоумни, потомствени отрепки възхваляващи изрода луканов и отрепките му…
    Баща ти същото слабоумно говедо като те6е ли беше?

 4. Нито Сорос, нито Истанбулската конвенция, нито европейските бюрократи са ми били някога симпатични. Но ми станаха симпатични след като прочетох тази помия – не статия, а смрадлива помия от простотии на безумен дъртак. Нито е фейлетон, нито е информативна статия, а буламач от душевната смет на закостенял, плесенясал болен балкански комунистически мозък.

  1. Ти си слабоумен идиот бе! Като дойдат социалните за хапчетата, с тях си споделяй откровенията, отрепка самотна слабоумна.

   1. Ти си тъп и пиян руски трол, бе, говедо!

 5. Този автор (Ал. Урумов) и всички, които пишат в този стил и харесват такива статии – ТОВА СА О-Т-Р-О-В-Н-И ХОРА, които ръсят около себе си смрад, злъч и омраза. Те причиняват у околните депресия, лошо настроение, нежелание за работа и живот. Заради тези дърти пачаври България е на първо място по тежки сърдечни заболявания и рак. Тези ПСЕВДО „доценти“, „доктори“, „професори“ и „академици“ са причината за демографкста криза, за закостенялото мислене и руско-азиатски манталитет. НЕ КОНТАКТУВАЙТЕ С ТЕЗИ ХОРА! Не ги слушайте, не ги четете. ТОВА Е О-Т-Р-О-В-А И БАВНА И МЪЧИТЕЛНА С-М-Ъ-Р-Т.Предупредени сте.

 6. В цялата 200,000 годишна история на човечеството няма друг случай като отношението на българите към руския си окупатор след 1944 г. Човешката история не познава такъв политически минет, лизане на топки и задници каквото направиха българите на руските фашисти. Преименуване на улици, площади, градове и села, училища, фабрики и заводи, задължително учене на езика и историята на фашистката им партия КПСС… Тотална русификация ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ!!! Дори самите руснаци не са очаквали такова национално унижение, обезличаване, принизяване, робуване и лизане на задници и подметки. Когато държава завладее чужди територии, ТЕ, ОКУПАТОРИТЕ преименуват градовете на своя език, но не поробените народи. БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА В ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА ИСТОРИЯ, която се самоунижава, самобичува и принизява; която величае окупатора и хули всички свои таланти.

  1. Хапчетата шизи бедно, слабоумно, хапчетата… обади се на социалните да ти ги донесат в къщи…

   1. Забравил си за луканов, цветанов и плевнелиев, тъп руснак.

    1. Руснак ши викаш на баща си, шизи слабоумно!

 7. Русофоб = американофил = негъ*рски пе*де*раст на Сорос .
  Дори не си заслужава човек да чете глупостите на подобен грантаджия , антибългарин , предполага се ,че е платен турски цър/вул

  1. Русофил = съветофил = руски п*д*р*ст на Путин. Не четете лъжите на такъв прост платен рубладжия.

   1. Хапчетата шизи бедно и самотно, хапчетата!

    1. Аман от руски агенти и и фашистки тролове в България.

     1. Горе писах на кого да викаш руски агент, шизи слабоумно… а за трол – виж си колегите…

 8. Поздравления за автора – за всичките му материали !

  1. Ще се кефиш ли когато България заеме първо място по смъртност в света, а?

   1. Хапчетата, шизи беднослабоумно, хапчетата….

 9. Една от малкото достоверни статии. Браво на автора. И на сайта че не са скрили истината

  1. Да не се оплакваш след 2-3 години, че пенсийките били малки и нямало българи в България, а?

   1. Хапчетата шизи слабоумно, хапчетата…

 10. Вярно. Демократичните ценности са опасни за племенните общества и простия живот на хората, които искат да си блеят със стадото. Индивидуализма, личния избор и човешкият живот не са били ценност в бронзовата епоха, за която авторът явно скърби. Всеки ден виждам постове с обиди по адрес на ЛГБТ общността. Не знам откъде я измислихте тази митична власт, която имаме. Въображението е велика сила.
  Искрено съчувствам на автора. Да виждаш врагове зад всеки ъгъл си е болестно състояние. Чудя се дали лекува децата си според библейските „предписания“ и дали им е чел историите на Лот и Тамар (разхищението на семето е такъв ужасен грях за едно пустинно племе). Християнски семейни ценности за чудо и приказ! Лесно е да си християнин на думи, ако не си отварял Библията. Свещените текстове са много по-ценни за тези, които ги четат в исторически контекст. Тези, които ги използват като заместител на морала в 21 век, са обречени да си ходят с тази крива душевна патерица до гроба.
  Какво общо има ЛГБТ хората с педофилите (освен вашите извратени и болни фантазии)? Словото може да сложи край на един съвсем реален човешки живот. Докажете ми, че във вашите безпочвени обиди и заплахи има нещо по-ценно от човешкия живот.

  1. Браво за добрия коментар и логична мисъл. Правилно е и последното ви изречение, но в Русия няма нищо по-евтино от човешкия живот – това мога да докажа. И понеже у нас русофилите са близо 70% почти същото важи и за България, където се убива за забележка, за 5 лева, за подаден клаксон или просто за нищо, ей така – за кеф.

   1. Шизи слабоумно, я кажи как е с подкрепяните от натовците и нпо-тата им ислямистки терористи в европа и сирия? Колко струва за изродите и спонсорите им човешкия живот?!
    Агенти на коя друга държава освен кочината германия са задържани 2 пъти в последните 19 години в европа по подозрение за поставяне на 6ом6и и атентат?!
    Хапчетата идиоте, хапчетата..

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.