Ето го новия Хелбой

Дейвид Харбър смени Рон Пърлман в образа

Актьорът Дейвид Харбър, добил световна популярност покрай огромния успех на носталгичния сериал Stranger Things, смени Рон Пърлман в иконичната роля на комиксовия антигерой Хелбой. А преди броени часове в мрежата изплуваха и първите официални визии на новата версия. Филмът трябва да бъде готов за пускане в кината догодина, а част от снимките са реализирани в България.

Мила Йовович

Разкошната Мила Йовович ще играе злодейска роля и най-вероятно ще привлече със себе си към новия “Хелбой” и голяма част от верните почитатели на своята сага “Заразно зло”

Режисьор на филма е Нийл Маршал (”The Descent”, “Doomsday”, “Game of Thrones”), сценаристи са Андрю Косби (”Eureka”) Кристофър Голдън.

Ето какво каза Харбър за новия филм и подхода към образа: “Има някои неща, които ще направя по различен начин. Хелбой е същият герой от комиксите, който познаваме и от превъплъщението на Рон, и въпреки, че ще бъдат запазени много елементи, аз мисля, че подходът ще бъде съвсем различен – ще обърна внимание на различни акценти от тези, които са вече познати на публиката. Много ми харесва “супер-мачо”-то, който е Рон в ролята на Хелбой – забавно е, но в някои случаи Хелбой ще трябва да доказва, че е лъв, да извисява глас. По по-различен начин третирам неговите възможности или неговите способности за измъкване от ситуации (не е много опитен в това отношение).”

28_3

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино