2 инцидента за по-малко от 2 часа са предизвикали неправилно пресичащи коли на прелези

Габриела Медарова остава в ареста

Заседава Областната комисия за борба с епизоотичните ситуации в Търново

Валентин Радев за чумата: Всички, които отиват в засегнатите райони, разнасят зараза

16 годишна катастрофира, докато се учи да шофира

Откраднаха близо десет хиляди лева от каса на управителя на магазин в столичният квартал „Младост“

За Русия е нормално да води хибридни войни, заяви Ангела Меркел

Кметът Йорданка Фандъкова: Над 200 хил. лв за пет църкви дава Столичната община Заедно с Арменската църква, религиозните общности с храмове в карето на толерантността вече ще станат пет

Бургаски математици с медали от Хонг Конг

Русенка благодари на шуменските полицаи за спасени 10 000 лв.

Тръмп готов да наложи по-високи мита на целия китайски внос

Прокуратурата поиска арест за педофил

Румен Порожанов: Продължават клиничните прегледи на животни

Федерацията по щанги плати глобата от 250 хил. долара на IWF Тя беше наложена след положителните допинг проби от март 2015 г.

Кметът Фандъкова глоби фирма за увредено дърво при ремонта на „Граф Игнатиев“

Ето къде няма да има вода в София утре

Снимка: Архив

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 7 март 2017 г. (вторник).

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Спасов“ в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Георги Спасов“, ул. 511, ул. „Мими Балканска“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Българска морава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Българска морава“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цветан Радославов“ в жк „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Цветан Радославов“ от ул. „Александър Жендов“ до ул. „Алфред Нобел“, ул. „Александър Жендов“ №5.

Във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Плана планина“ в с. Железница се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ленище“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.