Еуфория в Разград, пълен стадион чака "Байер" (Леверкузен)

Еуфория обзе Разград преди първия мач на „Лудогорец“ от груповата фаза на Лига Европа. Феновете на „орлите“ изкупиха всички билети за домакинството на „Байер“ (Леверкузен) тази вечер. Пропуските за сблъсъка с германците са се изчерпали още във вторник, два дни преди мача. Така над 9000 души ще изгледат на живо двубоя от група А на втория по сила европейски клубен турнир.

„Нашият отбор ще играе с настроение в атмосфера, която ще ни бъде осигурена от феновете, защото ще играем пред пълен стадион – обясни наставникът на българския шампион Пауло Аутуори. - А винаги е удоволствие да се играе пред пълни трибуни, защото това е магията на футбола.“

А бразилският специалист обяви и високи цели преди мача с фаворита в групата.

„Като всеки един треньор и аз желая да започнем с победа, още повече срещу такъв отбор. И смятам, че ще се справим.“

Аут за срещата е нападателят Якуб Швиерчок. Полският национал е с контузия и остава извън групата.

В лагера на „Байер“ пък имат повод за позитивизъм, въпреки негативните резултати от началото на сезона. Капитанът на „аспирините“ Ларс Бендер се възстановява добре и има шанс да играе срещу „орлите“. Същото важи и за финландския страж Лукаш Храдецки. Вратарят имаше червен картон от последния си мач в Европа, но оттогава са изминали повече от 3 години и санкцията губи давност.

28-100

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ