Жената, открита мъртва в хотел "Рила", е душена и прободена в областта на лицето

Снимка: Архив

Със задържания били от три дни в хотела

Намерената днес мъртва жена и нейният приятел Димитър Ръжев идват в София преди три дни и се настаняват в хотел "Рила" . Тези три дни те прекарват в обикаляне на заведения в столицата. По неофициална информация и двамата са били под въздействие на наркотици и алкохол почти през цялото време, информира Нова тв.

Миналата нощ между тях става скандал. Жената е душена, главата й е ударена и е прободена в областта на лицето. Тази сутрин около 8 часа, 37-годишният Димитър Ръжев отива на рецепцията във видимо неадекватно състояние. Рецепционистите счели за необходимо да подадат сигнал до полицията. Ръжев е задържан на рецепцията. След това в стаята им, на 5 етаж в хотела, полицията намира и тялото на жената.

По информация на БНР задържаният за убийството мъж е криминално проявен - преди години има регистрация за грабеж и притежание на фалшиви пари, родом е от Пловдив.

Ръжев е задържан на рецепцията на хотела, а по думите на полицаите, той е бил във видимо неадекватно състояние. Предстои да бъде направена експертиза за психическото му състояние.

Продължават огледите на местопрестъплението.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право