Жена загина в катастрофа между Монтана и Берковица

Снимка: Архив

48-годишна жена е загубила живота си в катастрофа край берковското село Комарево, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Монтана.

Сигналът за тежко пътно-транспортно произшествие на път II-8 е постъпил в понеделник към 14,37 ч. в Районното управление на полицията в Берковица. На мястото по пътя Монтана-Берковица край село Комарево е изпратена дежурна оперативно-следствена група. При извършения оглед е установено, че при движение в посока от Монтана към София лек автомобил „Тойота Ярис”, управляван от 48-годишна Н. З. - жителка на берковското село Бързия, се е ударил в насрещно идващ бус със софийска регистрация, с 45-годишен водач от столицата. При сблъсъка жената зад волана е изпаднала в безсъзнание и е транспортирана в МБАЛ Монтана, въпреки намесата на медиците обаче тя е починала. Водачът на буса и 58-годишният пътник също са транспортирани за медицински преглед, пътникът се е оплаквал от болки в гърдите.

В района на катастрофата пътят е затворен до приключване на полицейския оглед. Работа по случая продължава РУ Берковица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България