Жена пострада тежко при катастрофа между „Форд Ка” и микробус на Околовръстното шосе на Пловдив

56-годишна жена е приета в тежко състояние и с опасност за живота в Университетска болница „Свети Георги” в Пловдив след катастрофа на Околовръстното шосе на града под тепетата между микробус „Рено Спринтер” и лек автомобил „Форд Ка”.

Инцидентът е станал около 9.10 часа на разклона за село Златитрап при кръстовището за квартал „Прослав“. Незабавно към мястото на инцидента са насочени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ, а със специализирана техника от форда е извадена 56-годишната шофьорка, която отнела предимството на микробуса, който се движел направо по Околовръстния път.

Медицинска помощ е оказана и на нейна 76-годишна спътничка, а без наранявания е 37-годишният мъж, шофирал буса, собственост на фирма за производство на минерална вода и безалкохолни напитки.  Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, пробата е отрицателна.

Местопроизшествието е запазено и полицейски служители извършват оглед. Изясняват се причините за възникването на пътния инцидент, който часове наред създаваше големи задръствания и колони от автомобили по Околовръстното шосе на Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право