Жена уби мъж с бутилка

Снимка: Pixabay/Архив

48-годишен мъж е бил убит със стъклена бутилка от 38-годишна жена в жилището му в Плевен. Извършителката е задържана и са й повдигнати обвинения, съобщиха от прокуратурата.

В събота в 12.45 ч. в Първо РПУ в Плевен е получен сигнал за мъж в безпомощно състояние в апартамент на ул. "Неофит Рилски", информират от Областната дирекция на МВР.

На място е изпратен автопатрул и служители на "Спешно отделение" при УМБАЛ "Д-р Георги Странски" - Плевен, които констатирали смъртта на 48-годишния плевенчанин.

При последвалите действия на криминалистите е разкрит извършителят - 38-годишна жена с постоянна адресна регистрация в село Бръшляница. Между нея и мъжа е избухнал скандал, по време на който тя го е нападнала и убила със стъклена бутилка.

Жената е задържана и обвинена в умишлено убийство. С постановление на наблюдаващ прокурор, тя ще остане в ареста за 72 часа до довеждането и пред съда за вземане на постоянна мярка.

Под ръководството на прокуратурата действията по разследването продължават – извършват се огледи, разпити на свидетели, назначават се съответните експертизи. Стъклената бутилка е иззета като веществено доказателство.

Коментари

Задължително поле