Жените от ГЕРБ - Карлово организираха здравна беседа на тема „Хомеопатия - мода или реални възможности за лечение”

„Хомеопатията - дали днес е мода или наистина дава реални възможности за лечение” беше темата на здравната беседа, организирана от Жени ГЕРБ - Карлово за жителите на общината. На беседата присъстваха областният координатор на ЖГЕРБ Пловдив област и заместник-областен управител Евелина Апостолова, общински съветници и членове на ГЕРБ от Карлово, Сопот и Куклен.

Лектор на беседата беше д-р Весела Балтова, дипломиран лекар-хомеопат в Центъра за холистично здраве „Хомеоарт”.

С интерактивната си презентация д-р Балтова представи развитието на хомеопатията от възникването й до днес в света и в България, приложенията на хомеопатията и защо е актуална днес. Лекарят специалист обясни какво представляват хомеопатичните лекарства, как се приготвят и как действат.

Д-р Балтова даде практически съвети кои хомеопатични лекарства могат да се ползват при спешни състояния и най-важното - как днес чрез баланс на тялото, духа и душата да бъдем здрави. По време на срещата се казаха истини, разсеяха се заблуди и всеки въпрос намери своя отговор. За всички присъстващи беседата беше полезна, интересна, актуална и научи нещо ново за „нежната медицина” - хомеопатията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България