Женско царство в „Бандитките на Оушън“

Още един феминистки римейк

Пълен пакет от звездни мацки очаква публиката в шпионската комедия “Бандитките на Оушън”. Най-горещата премиера на седмицата включва имената на Дакота Фанинг, Оливия Мън, Кейти Холмс, Риана, Ан Хатауей, Кейт Бланшет, Хелена Бонъм Картър, Елизабет Банкс, Сандра Бълок, Минди Кейлинг, Адриана Лима, Ким Кардашиян, Мария Шарапова и Серина Уилямс. Филмът е феминистки римейк на “Бандата на Оушън” и е доминиран от дами, но все пак има и мъже с малки роли - Мат Деймън, Ричард Армитидж и Зейн Малик.

“Казахме си, че е време за женска версия на “Бандата на Оушън”. Наистина мисля, че дамите може да се справим със задачата да изведем един готин шпионски филм до широката публика. Ще успеем да усмихнем дори и най-скептичните зрители. Режисьор е страхотният професионалист Гари Рос, който е и сценарист наравно с Оливия Милч, а продуценти са добре познатите на всички ни Стивън Содърбърг, Джордж Клуни и Сюзън Екинс. Имах възможността да си партнирам с прекрасни актриси”, каза носителката на “Оскар” Ан Хатауей в скорошно свое интервю.

В центъра на историята на “Бандитките на Оушън” е Деби Оушън (Сандра Бълок) – сестрата на Дани, която излиза от затвора и започва да планира обира на безценна огърлица, по време на известната Мет Гала в Ню Йорк. За целта й трябва екип, който включва още седем колоритни жени, в изпълнение на Кейт Бланшет, Сара Полсън, Риана, Хелена Бонъм Картър, Минди Калин, Нора Лъм и Хатауей.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино