Жертви на наркотиците има регистрирани в Кърджали Момче от развило газова гангрена, не успяло да се пребори и починало

Снимка: Архив

Употребата на наркотици е довела до смъртни случаи в района на Кърджали. Това стана ясно по време на представяне на проект пред ученици от горните класове.

„Вече имаме смъртни случаи от употреба най – вече на хероин и тежки последствия от многократна употреба на една и съща игла. В последния случай момче от Кърджали разви газова гангрена, не успя да се пребори и почина“, разказа Красимир Спиров от Криминалната полиция в Кърджали в ефира на регионалната радиостанция на БНР  – радио Кърджали.

З9 досъдебни производства за престъпления, свързани с наркотици, са образувани от началото на 2017 г. досега. Те са със 7 повече в сравнение със същия период през миналата година. Иззетите наркотични вещества са 125 грама марихуана, 13 грама амфетамин, около половин килограм хероин,семена от канабис и метаамфетамин на хапчета.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Крайно време е наркоразпространителите да бъдат наказвани със смърт без съд и присъда. Много добре знаем, че зад гърба им стоят нашите корумпирани комунистически пумияри.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.