Жестоко самоубийство потресе Бургас

Снимка: Архив

Жестоко самоубийство потресе Бургас във вторник. Възрастен мъж бе намерен в лекия си автомобил мъртъв, след като се застрелял, а преди това пуснал газта в купето.

Трупът му бил открит в частната му гаражна клетка, разположена във вътрешния двор на кооперация на ул. „Александър Стамболийски” № 76, в центъра на морския град.

При разследването станало ясно, че 71-годишният мъж излязъл от дома си ден по-рано около 14.00 ч. Същият заявил на близките си, че ще търси авторемонтна работилница за отстраняване на повреда по лекия си автомобил „Нисан Микра”.

До момента на откриване на тялото близките не са разполагали с информация относно местонахождението на възрастния човек и са търсили помощ през социалните мрежи.

При извършения оглед на местопроизшествието е констатирано, че се касае за самоубийство, осъществено чрез свързване на ауспуха на автомобила с прозореца на купето и включване на двигателя на „Нисан”-а с цел отделяне на въглероден двуокис. При извършения допълнителен оглед е установено, че паралелно с това възрастния човек се самопрострелял в областта на главата със самоделно направен пистолет.

Тялото на 71-годишния бургазлия е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” при УМБАЛ - Бургас. По случая досъдебно производство.

Коментари

Задължително поле