Обявяват кандидатите за стратегически инвеститор на АЕЦ „Белене”

Туитър и Фейсбук са били използвани от Китай срещу демонстрантите в Хонконг

САЩ съжаляват за освобождението на иранския петролен танкер в Гибралтар

На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

Животновъди с благодарствено писмо до Бойко Борисов

„Вярваме, че работейки в много труден момент за държавата и в невероятно трудна политическа и икономическа обстановка, сте запазили своята човечност и професионализъм. Днес Вие допринесохте много, освен за нашето благополучие, но и за спокойствието на много семейства за утрешния ден. Задъхани от работа, често оставяме мечтите си назад, но хора като Вас ни дават надежда, за да продължим.”

Това се казва в благодарствено писмо от съюза на животновъдите в България до министър-председателя Бойко Борисов по повод бързото и навременно изплащане на помощите за земеделските производители.

Тази седмица Държавен фонд „Земеделие“ преведе над 500 млн. лв. на 41 840 земеделци по Схемата за единно плащане на площ, припомни премиерът в публикация на личната си страница. „За първа година плащането се извършва през декември, а не през януари на следващата година. Това е възможно благодарение на допълнителните постъпления в бюджета, с което правителството успя да увеличи лимита за допълнителни разходи на фонда”, посочи Борисов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.