Жилищен комплекс „Роял сити” посреща пловдивчани в Деня на отворените врати

Тази събота, 29 октомври, от 11 часа жилищен комплекс „Роял сити” в Пловдив отваря врати за огледи на различни апартаменти. Събитието е организирано в градината на комплекса и на него са поканени всички пловдивчани, които се интересуват от покупка и наемане на качествен имот. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с всички оферти, актуални до края на годината. „Ръстът на запитванията за огледи ни мотивира да организираме специално събитие, на което да дадем възможност на жителите на Пловдив да се запознаят с предимствата на Роял сити”, коментираха брокерите от „Галакси инвестмънт груп”.

Жилищният парк „Роял сити” се намира в един от най-приятните квартали в град Пловдив - „Кършияка” и е леснодостъпен както с градски транспорт, така и с автомобил. Сградите са изпълнени в унисон с най-новите световни строителни тенденции и се характеризират с модерната си архитектура. Жилищният комплекс разполага с пет жилищни секции с просторни и светли жилища с различна големина, които се предлагат на атрактивни цени.

Важно предимство, особено за активно работещите, е наличието на подземен и надземен паркинг в „Роял сити”. Собственици на жилища в комплекса отчитат като най-важни фактори за своя избор цялостно завършената инфраструктура, парковата среда и това, че не се предвиждат нови строежи в близост. Наличието на детска площадка, заведения за хранене, търговски обекти, офиси и банки допълнително улеснява бъдещите собственици.

Жилищните сгради в „Роял сити” са изградени със съвременни и качествени материали, многокамерна PVC дограма, отлична топло- и шумоизолация. Модерната архитектура и перфектното разположение превърнаха комплекса в притегателно място за предприемчивите и модерните млади хора, които търсят не само жилище, но и социална среда. Предлага се и възможността за професионално управление на собствеността.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес