Жилищен кредит от Fibank с 3.5% фиксирана годишна лихва

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага нови по-атрактивни условия по жилищен кредит „Право на избор”.

Предложението е с фиксирана годишна лихва от 3.5% за първите 3 години. Предлага се в лева и евро, като няма такса за разглеждане на документите.

Жилищен кредит „Право на избор” е без комисиона за отпускане и без комисиона за управление.

Клиентите на банката могат по избор да използват възможността за гратисен период от 12 месеца на всеки 5 години от срока на кредита след първата година. Гратисният период се използва при нужда и предоставя допълнителна сигурност.

Максималният срок за погасяване на кредита е до 35 години, като няма ограничение в размера на отпусканата от банката сума.

Кредитът се отпуска в размер до 90% от пазарната стойност на недвижимия имот, независимо от вида на строителството – панел, ЕПК или тухла.

За улеснение на своите клиенти Fibank издава безплатно и удостоверение за одобрен кредит със срок на валидност от 6 месеца. По този начин всеки клиент предварително знае с каква сума ще разполага и лесно може да намери мечтания от него дом.

За повече информация: http://www.fibank.bg/bg/jilishten-kredit-pravo-na-izbor/page/3467#nasheto-predlojenie

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. Поредната много добра оферта от ПИБ. И обслужването им е на ниво в сравнение с повечето други банки.

  2. Ми не изглежда зле. Всички други банки много дразнят с измислените такси за какво ли не.

  3. Лихва от само 3.5%?!? Това си е направо супер предложение! Допреди само година и половина се радвахме на предложения от по 6-7%, а вижте днес какво става!

  4. Страхотно предложение от една от водещите банки! Време е и другите банки да се поразмърдат в това отношение! Просто искаме ниски лихви!

  5. Това си е убийствено добро предложение. По другите банки е 4.5 – 5%, а при някои дори отива на 6-7%. Ако можеше и другите банки да ги последват… за сега обаче всички останали само гледат как да ни дерат с лихви. Не случайно някои банки отчитат рекордни печалби, а Уникредит и ДСК държат повече от половината от печалбата в сектора. Добре, че има банки като ПИБ, за които не е важна само печалбата, а това да предлагат добри условия на своите клиенти по продуктите си.

  6. Тук под платената статия станало смешно, пръкнали се едни фенове на цеко минев, направо да се разплачеш. Е за ваше сведение платени клакьори, Алианц пуснаха преди нова година 3.9% за целия срок, а не вашите измислени реклами.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.