Жозефин Скривър на екзотична почивка в Коста Рика

Ангелът на Victoria's Secret Жозефин Скривър замина за далечна Коста Рика, където отпразнува 30-ия рожден ден на годеника си.

Жозефин и Александър се сгодиха в края на миналата година под светлините на Северното сияние, като все още не е известно дали двамата са избрали дата за сватбата.

Преди да минат под венчилото обаче, двойката отпътува към красивата дестинация и сподели впечатляващи снимки от екскурзията им. Освен разходки по плажа и плаване с яхта, двамата отделиха време и за малко спорт.

Жозефин публикува и няколко кадъра, на които е в страхотна форма. Ангелът на VS неведнъж е споделяла, че обича да тренира рано сутрин, защото така се чувства по-продуктивна и не трябва да се притеснява дали ще открие време за това през деня.

Въпреки натовареното й ежедневие, Жозефин никога не пропуска закуската и като цяло се старае да се храни с чисти продукти, защото има нужда от много енергия, особено в снимачни дни.

Все пак, и тя обича да си похапва вредна храна от време на време, но не допуска да остава гладна твърде дълго, защото така шансът да преяде е голям. Жозефин винаги носи със себе си нещо дребно, което да хапва - ядки, протеинов бар или плод.

[modula id="3083621"]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица