Жоржиньо се върна в ЦСКА

Жоржиньо може да играе за ЦСКА още в събота вечер срещу „Ботев“ .Крилото от Гвинея Бисао получи контузия на глезена след ритник от Славчо Шоколаров при 2:1 над „Славия“ и първоначалните опасения бяха за лечение седмици наред. Лекарският екип на ЦСКА обаче бързо възстанови Жоржиньо и треньорът Нестор Ел Маестро го включи в групата за тежкото гостуване. Вероятно крилото няма да е титуляр, но новината зарадва „Българска армия“.

Не е изключено за първи път титуляр за ЦСКА да започне бразилецът Евандро. Виканият в националния отбор нападател се очаква да направи смъртоносен тандем с голмайстора Мауридес. Досега Евандро влизаше само като резерва и така вкара гол на „Копенхаген“.

В Италия път твърдят, че ЦСКА проучва камерунския футболист Джоузеф Минала. 22-годишният играч не е желан от „Лацио“, който държи правата му. През миналия сезон Минала е бил в „Салернитана“, където има 52 мача с четири вкарани гола. През 2014 година камерунецът игра за „Лацио“, когато „римските орли“ гостуваха на „Левски“ по случай вековния юбилей на „сините“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ