Жриците на Слънчака се топят, искат да учат

Криза в курорта, на магистралата кипи усилен труд, но пък нискотарифен

Проститутките в Слънчев бряг вече са кът. До момента (а вече е разгарът на сезона), няма нито един обран турист от жрица на любовта. Това е прецедент, коментира пред наш екип източник от полицията.

Униформени непрекъснато правели акции и залавяли по няколко мераклийки да упражняват най-древната професия. Те били предимно креолки от вътрешността на страната. Имало и слаби, и пухкави- за да задоволят всякакви вкусове. Въпреки основното им мото тази година- да залагат на младост и свян, за да привличат дори и трезвите туристи, рибата не кълве.

Обидени и готови да карат курсове

Чужденците си имат други забавления - къде алкохол, къде страх от болести и кражби. Затова и трезви, и пияни се пазели от жриците. Това било обидно на момичетата, а и непрекъснатите арести, направо ги отчаяли.

Понеже кризата с кадрите в туризма е всеизвестна, по-отраканите от тях са решили да се хващат на работа по хотелите. Ако трябва, щели да карат и курсове. Така удрят две в едно: хем щели да получават заплата, хем да имат по- лесен достъп до туристите, като оправят и чистят стаите им.

Развод ми дай

Дано сметките им не излязат криви, защото и хотелиерите не падали от Марс и си отваряли очите при наемането на персонал, казаха източници от комплекса. Лампичката на работодателите светнала, когато преди година съпруг хванал жена си- камериерка, да съгрешава с клиенти и се развел на преклонна възраст.

24-2

Той я проследил и уличил, след като всеки ден му носела по 50 лева бонус от "доволни" чужденци. Така той решил лично да проконтролира от какво са толкова доволни гостите на хотела, в който работела.

Трезвите клиенти не са за предпочитане

Запознати довериха, че за разлика от кризата в Слънчев бряг, на магистралата наоколо кипял усилен труд. Там обаче проблемите били други - заплащането било ниско, а и клиентите не били пияни и нямало как да бъдат ограбени.

През годините, старанията на жриците на любовта в Слънчев бряг нямаха край. По цяла зима по родните си места се готвеха за сезона. Проучваха дали ще идват повече скандинавци, за да се изрусят, а по едно време дори залягаха над учебници да учат малко чужди езици. Така че курсовете за камериерки примерно не са първият им плах досег с учението. Преди две години пък на мода дойдоха сините лещи- с които да постигната дълбочина на погледа и интелигентен вид.

Методите им да привлекат повече клиентела обаче не винаги бяха толкова невинни и смехотворни. По едно време се бяха специализирали да ограбват туриста, пожелал секс услуги, плашейки го с назъбена счупена стъклена бутилка.

Понеже дълги години конкурент номер едно им бе алкохолът, някои стояха до храстите с бутилка водка, за да примамват с "2 в 1" удоволствия.

Методът "тиранти" остана в миналото

Най-старият метод, въведен преди поне 6 години по морето бе "тиранти". Проститутките изчакваха момента туристът да си свали панталоните, след което го блъскаха на земята и побягваха, естествено след като са взели портфейла от мъжа. Докато си вдигне обратно панталона, клиентът вече няма шанс да ги догони. Затова методът се нарича "тиранти", защото тогава се заговори, че потенциалните клиенти трябва да ходят с тиранти, за да не бъдат нагло мамени от упражняващите най-древната професия.

Дрога на колела ги извозва отвсякъде

Този сезон големият проблем на проститутките е дрогата. не че предни години не е била, но в момента тя буквално е заляла комплекса. Мало и голямо се друса като за световно, разказват очевидци. Не само по време на нощния живот, но и посред бял ден дилъри кръстосват из комплекса и продават наркотици. Към тях се числят и хора от помощния персонал на заведенията. Викачи и бармани също бяха заловени, че си докарват някой лев отгоре, като продават хапчета на туристите. Както „Труд“ вече съобщи на мода са лабораториите в раници или на колела. Или и двете. Младоци носят необходимите принадлежности в раници и чанти, возят ги на задната седалка на автомобила си и където е нужно спират, за да забъркат дрога. Полицаите обаче бързо надушиха и този трик и всеки ден бюлетинът ври от задържани край морето дрогаджии.

Като става дума за дрога на колела, миналото лято хит из комплекса бе автобус пълен с жрици на любовта, които предлагаха платена любов по "спирките". Спирките съответно се избираха от "шофьорите"- на оживени места и край елитни хотели на комплекса. Тази година обаче атрактивното возило не се е появило, казаха хора от комплекса.

И чужденците сиромаси

Дали защото им правят инструктаж още преди да дойдат на нашето море, дали защото наистина са сиромаси, но чужденците, които все пак търсят платена любов, ходят с по 20 лева в джоба. За това се оплакват жриците и това е една от големите им болки. То нито да откраднеш нещо от него, нито да го направиш с кеф - защото е възрастен, оплаквала се пред свидетели една от тях. Бедни и възрастни- така описват креолките единствените мераклии да се приютят в обятията им.

Така най-древната професия изобщо не процъфтява в най-големия ни морски курорт. А бяха години, бяха мечти, клатят глави уморените от проблеми дами. И си спомнят как дори имало идея да ги вкарват в стъклени витрини. Това било видяно в Холандия и тъкмо да се приложи и в Слънчев бряг, ситуацията се променила. Бизнесът западнал. Нещо повече. Дори плейбой баровете се префасонирали на хранителни магазини.

Коментари

Задължително поле