Журналисти и „журналисти“

Шефката на „Капитал“ Галя Прокопиева водеше протеста. Снимка: Пламен Стоименов

Асоциацията на европейските журналисти в България организира в сряда в центъра на София протест в защита на журналистиката.

На акцията дойдоха около 100-тина посетители. Някои от тях и журналисти, други – може би само и изконно европейски журналисти.

Блестяха с присъствието си хора като зеленият Тома Белев и Левски-мразеца Емил Джасим.

Блестеше и водачката – топжурналистката Галя Прокопиева, която заедно със съпруга си – подсъдимият Иво Прокопиев, са сред най-големите блюстители на свободата на словото и правата на хората в България.

Та, за какво всъщност беше протестът?

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (8)

  1. Щом Галя Прокопиева е била лицето на този протест, значи всичко е ясно.

  2. НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ , ДРАГИ БЪЛГАРКИ ,БЪЛГАРКИ И БЪЛГАРЧЕТА ! КАТО ГЛЕДАМ ФИЗИОНОМИИТЕ НА НЯКОИ ЖУРНАЛИСТИ , СТАВА МИ ДРАГОи И СЕ НАДЯВАМ КАК ВСИЧКО ЩЕ НАПРАВЯТ ПРЕКРАСНО В РОДИНАТА НИ .-САМО ПОВЕЧЕ ТАКИВА СЕИРИ ДА ИМА ! И ПОВЕЧЕ ТАКИВА УСМИХНАТИ ЛИЧИЦА ДА ИМА КАТО НА СИЛВЕТО ,ГАБРИЕЛКА , СВЕТОСЛАВЧО И ОСТАНАЛИТЕ ЕНТУСИАСТИ.СПИРАМ ДА НЕ ПРОПУСНА НЯКОИ , ЧЕ ТЕ СА ОБИДЧИВИ –

  3. Чудно ми е как някои хора се врат навсякъде (визирам Томата и ко)…Не са млади, не се ли изморяват?!

  4. За хора като Белев, освен че е мошеник, е важно да се показват по медиите, без значение от повода, за да създават впечатление на активни социални фигури и да прикриват тъмната истина за тях.

  5. Много ми е интересно този боклук Тома Белев какво търси на този протест? Или явно вече се изживява и като журналист.

  6. Интересно, поредната анонимка в тоалетната хартия „Труп“ говори за „журналисти“…

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.