Жълта подводница за Иниеста, ужас за Рамос

Ръководството на „Виляреал“ подари малка жълта подводница на Андрес Иниеста преди загубата с 1:5 от „Барселона“ на „Камп Ноу“. За последен път легендата игра срещу този съперник и в края на сезона напуска. Прякорът на „Виляреал“ е „жълтта подводница“ заради цвета на екипите. Веднага след мача клубът пусна в официалния си онлайн магазин малките играчки за по 45 евро всяка.

Барселона“ пък е само на два мача от уникалното постижение – да не загуби нито веднъж в Примера дивисион. След като Филипе Коутиньо, Паулиньо и Лео Меси вкараха три пъти през първото полувреме, накрая два гола заби и Осман Дембеле.

Ужасяваща нощ имаше Серхио Рамос. Капитанът изведе „Реал“ като гост на бившия си тим „Севиля“. При всяко докосване на топката чуваше ужасяващ рев от трибуните. Едно от децата, подаващи топката, не му хвърли кълбото, а го остави демонстративно на земята. В крайна сметка Рамос изпусна дузпа, получи жълт картон, отбеляза си автогол, а в продължението заби в правилната посока за крайното 2:3. „Реал“ игра почти само с резерви и изостана от „Атлетико“ в битката за второ място.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят