Завръщането на „Феноменалните“

Супергеройски хумор от „Пиксар“

„Феноменалните 2“ несъмнено е сред най-очакваните филми на сезона и се очертава като най-голямата анимация на лятото.

Във продължението на суперхита „Феноменалните“ супергеройството все още е в нелегалност, но мистериозният бизнесмен Уинстън Дийвър е твърдо решен да възроди предишния статут на семейството. Той обаче проявява повече интерес към Еластина, отколкото към нейния съпруг. И тъй като Джак-Джак е все още бебе, някой трябва да остане вкъщи и да се грижи за него, за да контролира отблизо развитието на суперспособностите му, които избухват със страшна сила. Задача, която г-н Феноменален приема доста неохотно.

Докато Хелън хвърчи с мотора си по геройски задачи, Боб се опитва да избегне лазерните лъчи на Джак-Джак и се бори срещу умората, предизвикана от неспирните домакински задължения и непрекъснато четене на детски книжки. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и верните им съюзници Мразон и Една Мода трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, макар и всички да са феноменални.

Сценарист и режисьор на филма на „Пиксар“ „Феноменалните 2” („Incredibles 2”) е Брад Бърд („Железният гигант“, „Рататуи“, „Феноменалните“). В оригинал ролите озвучават Крейг Т. Нелсън, Холи Хънтър, Сара Вауъл, Хък Милнър, Самюъл Л. Джаксън, Боб Оденкърк, Катрийн Кийнър, София Буш, Джонатан Банкс, Изабела Роселини и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино