Задържаха двама мъже, заплашвали и нападали полицаи край Враца

Снимка: Архив

В РУ – Бяла Слатина са задържани двама мъже от града, които нападали и отправяли заплахи към полицейски служители. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера, в 18.00 часа, униформени се отзовали на сигнал за пътен инцидент. Пристигайки на място, те установили оставен лек автомобил БМВ, ударил се в бордюр. В този момент, от близкото питейно заведение хора извикали за помощ.

Полицаите веднага се притекли на помощ и установили, че в обекта нахлули двамата мъже, пътували в катастрофиралата кола. След размяна на реплики със сервитьор в заведението, те му нанесли побой. При опит да бъде установена самоличността на агресивните мъже, те не се съобразили с отправеното им полицейско разпореждане и започнали да блъскат единия от униформените.

Това наложило на място да бъде изпратен още един екип от РУ – Бяла Слатина. Въпреки съпротивата, заканите и заплахите към полицаите, П.П. /41 г./ и А.В. /47 г./ били задържани и отведени в районното управление за срок до 24 часа. Срещу тях е започнато бързо производство.

Коментари

Задължително поле