Откриха оранжерия за канабис край Поморие

Оранжерия от канабисови насаждения откриха полицаи от Пето РУ-Бургас в поморийското с. Лъка, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Специализирана полицейска операция за противодействие на отглеждането на наркокултури предприеха вчера служители от Пето РУ- Бургас, съвместно със служители от отдел «Криминална полиция» и Специализираните полицейски сили към ОДМВР.

Екипът проверил имот в с. Лъка, община Поморие. При претърсването в дома на 37-годишния криминално проявен А.Б. на ул. «Стара планина» служителите на реда открили специално пригодено помещение, оборудвано с халогенни лампи, термометри, релета и вентилатори, както и 33 саксии със засадени растения канабис в различен стадий на растеж.

%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%b8%d1%86%d0%b82

Намерени са и пет пакетчета със суха зелена листна маса марихуана, електронна везна, компютърна конфигурация и чувал със суха зелена листна маса марихуана, съобщиха от пресцентъра на МВР.

%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%b8%d1%86%d0%b8

Общото количество на иззетата марихуана е около 1 кг. А.Б. е задържан за срок от 24 часа. Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на 37- годишния мъж продължават служители от Пето РУ – Бургас под наблюдението на прокуратурата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право