Задържаха 31-годишен мъж, хапал и плюл полицаи в Хасково

Снимка: Архив

Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем А. Я., на 31 г., за това, че на 10.11.2018 г. в гр. Хасково, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителен цинизъм и дързост и представлява опасен рецидив, съобщиха от държавното обвинение.

С постановление на Районна прокуратура – Хасково, от 10.11.2018 г., обвиняемият е бил задържан за срок от 72 часа, в рамките на които предстои да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

До момента е установено, че в ранните утринни часове на 10.11.2018 г., обвиняемият А.Я., който е осъждан и друг път за хулиганство, бил в заведение в гр. Хасково, което отказвал да напусне. На място, по сигнал, подаден с паник бутон, пристигнали служители на РУ на МВР-Хасково и на СОТ. При опит на полицейските служители да отведат обвиняемия в РУ на МВР-Хасково, той започнал да ги ругае, обижда и ухапал по лявото рамо и заплюл в лицето един от тях.

Разследването по случая продължава.

Коментари

Задължително поле