Заловиха пенсионер, блудствал и снимал 14-годишна в Лом

Полицията в Лом залови 65 годишен мъж, който блудствал с непълнолетно момиче и снимал сексуалните си действия, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Във вторник в Районното управление на полицията в крайдунавския град бил получен сигнал, че пенсионерът Елко П., създава порнографски материали с малолетни и непълнолетни лица.

Криминалистите започнали разследване и установили, че през юни тази година възрастния мъж е извършил блудствени действия с 14-годишната М. Н. За да удовлетвори половите си желания той използвал сила и заплахи към момичето. Според осведомени това не е единственият случай на сексуални гаври на пенсионера с непълнолетни. Мъжът примамвал жертвите в жилището си и заснемал порнозаниманията си. В миналото заподозреният в педофилия е работил като охрана в дом за деца, който вече е затворен, казаха запознати.

Полицията е претърсила апартамента на мъжа и е конфискувала преносимия му компютър и мобилния телефон. Разпитани са и свидетели и е образувано досъдебно производство.

Коментари

Задължително поле