НАП сами не си защитили данните от хакери

Владимир Путин: Русия иска да възстанови отношенията си с ЕС

65% от хората у нас резервират онлайн ваканцията си Последни сме по показателя в ЕС

Фабрини моли ЦСКА да го пусне

Проверяват за боклуци сградите под мостове и виадукти

Една четвърт от живеещите в Германия са с мигрантски произход

Написаха правилата за усвояване на милиони от фондации МС прие правилника на Съвета за развитие на гражданското общество

Испания търсила над 1000 българи за бране на ягоди Холандия с най-много оферти за работа за гурбетчиите

Дипломатка забърка нацистки скандал Загреб я отзова

БНБ: Храните и горивата поскъпват

Германия се обяви против връщане на Русия в Г-8

Гленда Джаксън се завърна към киното

Искат постоянен арест за шефа на Специализираната прокуратура на Северна Македония

Секс бомба обезвредена в редакцията на „Труд“

Камери заснели предполагаемите извършители на побоя над служител на „Левски“

Заловиха топкрадец, върлувал в половин България

Полицията в Монтана откри и задържа опасен апаш, обявен за национално издирване. 30 годишният престъпник е специалист по разбиването и кражбите от чужди къщи и въпреки младостта си вече има осем присъди, повечето от които е излежал в затворите. В края на миналата седмица служителите на МВР в Монтана получили информация, че търсения в цялата страна Радомир П./30 г./ са крие в родното си село Горна Вереница.

Апашът наскоро излязъл за пореден път от килията, но вече бил направил няколко удара в Горна Вереница и съседното село Долна Вериница. По информация на криминалистите апашът се криел в изоставени къщи и дворове. Полицаите влезли в дирите на обирджията и го открили сврян в къща – собственост на 60 годишната Красимира В. от Монтана. Престъпникът е бил задържан и отведен в областния следствен арест.

Срещу Радомир П. досега има подадени 93 заявителски материали за престъпления и са му направени 19 криминални регистрации за кражби. В досието му има осем присъди като седем от тях са ефективни. Всичките са за кражби, едната от тях въоръжена. Апашът върлувал в Монтана, София, Кюстендил, Перник, Трън и Мездра.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.