Заловиха трима мъже, нарушили заповеди за защита от домашно насилие

Бързо производство за нарушаване на съдебна заповед за защита от домашно насилие е започнато в РУ – Велико Търново срещу 51-годишен мъж от областния град. В понеделник в 00,40 ч. в полицейското управление е получен сигнал за семеен скандал.

Изпратеният на адреса полицейски екип е установил, че Н. Р. не е изпълнил съдебна заповед за незабавна защита, според която е бил задължен да се въздържа от домашно насилие, спрямо 45-годишната си съпруга и я е ударил. Мъжът е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу него е започнато бързо производство.

Бързо производство за нарушаване на съдебна заповед за защита от домашно насилие е започнато в РУ – Велико Търново срещу 21-годишния Д. М. В събота следобед съдействие в полицейското управление е потърсил 65-годишен мъж. Той обяснил, че синът му е нарушил съдебна заповед за защита от домашно насилие и е дошъл в дома му.

Изпратеният на мястото полицейски екип е установил и задържал Д. М. По случая е започнато бързо производство.

Бързо производство за нарушаване на съдебна заповед за защита от домашно насилие е започнато и в полицейското управление в Павликени срещу 49-годишен мъж от града. В петък около обяд в търговски обект в Павликени полицейски служители установили С. С., известен на полицията, който е нарушил съдебна заповед за защита от домашно насилие спрямо съпругата си и е посетил работното й място.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България