Заловиха трима пияни и един без книжка по пътищата в Пловдив и Първомай

Бързи производства са започнати срещу четирима нарушители на пътя през последното денонощие на територията на Областна дирекция на МВР-Пловдив. В сряда около 13 часа на булевард "Васил Априлов" в Пловдив полицаи установили, че 51-годишна местна жителка е седнала зад волана на лек автомобил "Фолксваген" порядъчно почерпена и след след употреба на 2,04 промила алкохол.

Два часа и половина по-късно на ул. "Босилек" 60-годишен криминално проявен и осъждан пловдивчанин бил засечен да кара автомобил от същата марка с отнета шофьорска книжка в рамките на наложено административно наказание. Към 23.30 часа на бул. "Никола Вапцаров" в Пловдив друг 60-годишен пловдивчанин бил засечен да шофира лек автомобил "Мерцедес" с 2,46 промила алкохол.

В първите часове на четвъртък пиян шофьор е заловен и на кръстовище в Първомай. Местните полицаи спрели за проверка лек автомобил "Шкода" с 26-годишен водач от село Бяла река, чиято алкохолна проба отчела 1,73 промила. С полицейски заповеди четиримата извършители са задържани в ареста за срок до 24 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони