Зам.-кметът на Благоевград Христина Шопова връчи сертификати на доброволците, помагали в организацията за „Francofolies. Благоевград“

????????????????????????????????????

Над 90 доброволци, взели участие в организацията на третото издание на фестивала „Francofolies. Благоевград“ получиха сертификати, в знак на признателност за извършената дейност. Те бяха връчени от заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова, която подчерта ключовата роля на учениците за организирана на мащабното събитие.

„Благодаря Ви, че бяхте част от организацията на „Франкофоли. Благоевград“! Благодаря Ви за отговорността и желанието, с които се включихте! За пореден път доказахте, че Благоевград има умни, талантливи и отговорни деца!“, каза заместник- кметът Христина Шопова и пожела приятно лято на всички доброволци.

Тя допълни, че Община Благоевград ги очаква и през следващата година. Във връзка със сертификатите, заместник- кметът Христина Шопова обясни, че те ще са едно допълнение към биографията и дипломите на участниците. На финала на срещата, която бе и началото на обратното броене до „Франкофоли. Благоевград 2018“, заместник- кметът на Благоевград Христина Шопова допълни, че очакват предложения за изпълнители, както и за инициативи към съпътстващата програма.

От своя страна, доброволците бяха категорични, че с удоволствие ще се включат и следващата година, тъй като са останали възхитени от фестивала.

Доброволците ежегодно участват в подпомагане на организацията около „Фестивалът „Francofolies. Благоевград“. Младежите са възпитаници на благоевградски училища. Самите те споделят, че участието има в подобни инициативи ги мотивира за продължавана на доброволческата дейност и в бъдеще.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България