Зам.-кметът Никола Вапцаров, който подаде оставка, пред „Труд“: Десислава Иванчева блокира „Младост“

Кметицата не помни какви документи подписа

Кметицата на “Младост” Десислава Иванчева блокира работата на столичния район. Заместникът й Никола Вапцаров, който подаде оставка, разказа пред “Труд” как Иванчева бави преписките на гражданите, и те идват с адвокати да търсят правата си в общината.

В профила си във фейсбук Вапцаров обвинява Иванчева, че погазва законите и се гаври със служителите в администрацията. “Вие погазихте и каузата на Зелен Младост”, обръща се към кметицата той. “С една причудлива комбинация от чиста проба некомпетентност и жажда да си осигурите втори мандат съумяхте да изпуснете всяка една възможност да спазите изборните си обещания”, допълва той. Пред “Труд” Вапцаров даде конкретен пример за това как кметицата не помни какви документи подписва.

“Вие твърдите, че сте спряли строежите? Г-жо Иванчева, Вие спряхте “Младост”, но не и строежите в “Младост”, заявява още той в социалната мрежа и продължава: “Общината не работи и служителите, те работят в страх. Страх от това, че когато Ви дават преписка, вие не може да осмислите написаното в нея и ще сметнете, че Ви лъжат”.

Вапцаров посъветва кметицата да си подаде оставката.

Какво още се случва в “Младост”, след като Иванчева печели изборите, четете в интервюто с Никола Вапцаров в броя на “Труд” в сряда.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България