Борисов поиска пълна проверка на сделката за ЧЕЗ и на купувача

Красимир Вълчев: Не е желателно закриването на още училища

Български лекарски съюз ще подпише рамковия договор за 2018

“Дунав” с втора поредна победа

Министър Ангелкова: Русия, Китай и далечните пазари са много важни за българския туризъм

В Банско арестуваха 6 лица за проституция и дрога

БСП готви концепция за партийна телевизия

Без почивка за бавния и напрегнат ЦСКА

Британец продаде марков чайник на 200 години за 650 000 евро

Атина към Анкара: Не сме Ирак или Сирия, можем да се защитим

Мария Захарова: Кокаинът в посолството в Аржентина няма общо с руските дипломати

Започна градеж на храм “Св.Райко Шуменски”

Тази година откриват „Пловдивци“ – първият нов язовир от 30 години

Протестиращи блокираха отново пътя Е-79 край Видин

Кушията в Априлово през обектива на “Труд” (СНИМКИ)

Занаятчийската камара в Пловдив поиска от Менда Стоянова по-голям контрол на сивия сектор

Писмено становище във връзка с последните промени в Закона за занаятите представиха на среща с кандидат-депутатите от ПП ГЕРБ в Пловдив-град Менда Стоянова и Атанас Ташков представители на Регионалната занаятчийска камара.
Членовете на камарата настояха за по-голям контрол на сивия сектор в производството и търговията на дребно – проблем, свързан с неиздаване на фактури и касови бележки от някои фирми. Според тях са необходими и промени в нормативната база и документите за стандарти по отношение на златарството като занаят. От камарата поискаха по-голяма протекция от държавата по отношение на паралелките за занаяти, както и да се открият допълнително такива в професионалните училища. Повдигнат беше и въпросът за данъчното осигуряване на работещи пенсионери над 68 години от работодателите. Те поискаха по-малък процент облагане в тези случаи.
Менда Стоянова и Атанас Ташков заявиха, че ще се запознаят с исканията и ще направят нужното за разглеждане предложенията на Регионалната занаятчийска камара за законови промени. “Това, което правите, дава добавена стойност за града. Ние сме в София заради Пловдив. Надявам се да продължим да помагаме градът ни да става още по-хубав. Пловдив е на първо място като индустриален град в България, а туризмът и археологията са движещи. В производството са заети 70 000 души”, с тези думи председателят на бюджетната комисия в два парламента и втора в листата на ГЕРБ-Пловдив град Менда Стоянова се обърна към присъстващите.
“От ГЕРБ сме поели ангажимент да помагаме и сме отговорни, за да изпълняваме обещанията, водени от интересите на гражданите”, заяви инж. Атанас Ташков, който е четвърти в кандидат-депутатската листа. Той посочи, че най-близката за него цел, ако бъде избран за депутат в следващото Народно събрание, е да работи за реконструкцията на Околовръстното шосе. През последните години Пловдив се справи с много предизвикателства, които се решават с помощта и на народните представители от ПП ГЕРБ. Хората в листата на партията са специалисти, които биха помогнали на града в различните направления, декларираха от местната централа на партията, която на изборите на 26 март е под № 11 в бюлетината.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.