Заподозрени за убийството и зрелищни арести в новия епизод на „Есента на демона“

Снимки: Красена Ангелова/NOVA

Съмнителни нови улики насочват разследването в нова посока 

Мистериозните събития в „Есента на демона“ ще изненадат зрителите този  четвъртък в 22:00 ч.

В третия епизод на криминалната поредица Мия Язова (Теодора Духовникова) и Филип Чанов (Владимир Карамазов) ще се натъкнат на нови доказателства, които ще накарат двамата разследващи да тръгнат в съвсем нова посока. Междувременно вътрешни конфликти в полицейското управление във Велико Търново ще нажежат обстановката и ще поставят част от полицаите в неудобно положение дори пред медиите.

В истинска екшън схватка Мия Язова и Грудов (Веселин Петров) успяват да заловят първия заподозрян за жестокото убийство на съдия Елдърова. Въпреки съвместната им работа, Грудов ще попадне в ситуация, която силно ще накърни самочувствието му. В яда си, при разпита на заподозрения, Грудов и Харитонов (Димо Алексиев) ще използват забранени средства в опит да изтръгнат самопризнания. Дали ще успеят? 

Нова улика, която случайно разкрива съдебния лекар Дора Язова (Ирмена Чичикова), ще хвърли тежки съмнения върху още един от главните герои. Този път подозренията попадат върху една от най-влиятелните фигури в града, а тайно посещение на Мия и Илчев (Николай Николаев) в апартамент на адвокат Смилев (Константин Трендафилов), ще им разкрие нова следа от последните мигове на съдия Елдърова.  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино