Започват номинациите за спортист и отбор на годината в Търговище

Снимка: Архив

Започват номинациите за „Спортист на годината“ и „Отбор на годината“ за 2018 г. в Търговище, съобщиха от общината.

В класацията ще бъдат отличени десетте най-добри индивидуални спортисти, както и най-успешният отбор. Тази година се въвежда и нова категория – „Млада надежда“, в която ще бъде награден и най-добрият спортист до 12-годишна възраст в община Търговище през 2018 г.

От местната администрация уточняват, че от 21 до 28 ноември, ръководителите на спортните клубове могат да подават предложения, като посочат до 3 номинации във всяка от категориите. Трябва да се приложат и протоколи от официалните първенства, доказващи постиженията на състезателите през годината Документите се приемат в Центъра за административно обслужване на кметството.

Класирането ще бъде извършено на 30 ноември от комисия, назначена със заповед на кмета д-р Дарин Димитров. В нея участват спортни деятели, експерти от общината и журналисти, отразяващи дейността на клубовете.

Победителите ще бъдат наградени на официална церемония, която ще се състои на 13 декември от 17.30 ч. в концертната зала на Центъра за младежки дейности и инициативи.

Всички необходими документи и формуляри за подаване на номинациите могат да бъдат получени от кметството или изтеглени от сайта на местната администрация

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони