Започва V-тия Пролетен турнир в Казанлък под патронажа на Драгомир Стойнев

Над 100 ще бъдат  участниците в двата спорта - футбол и тенис на корт в двата дни на спортния комплекс „Шампион” в гр. Казанлък.

По мнението на организаторите и медии, финалните двубои ще бъдат най-оспорваните до сега в двата спорта за 5-те издания на турнира под патронажа на водача на листат на "БСП за България" в Стара Загора Драгомир Стойнев. В средата на март, на най-големият спортен комплекс, ще участват младежи, бизнесмени, директори, адвокати, полицаи, настоящи и бивши футболисти, данъчни служители, наемни войници, работници, предприемачи и др. Голяма част от тях  участват и печелят национални спортни турнири.

Отборите ще се съберат за записване и стартиране на турнира днес на комплекс „Шампион”, където домакините ще представят програмата и условията на провеждането. В събота и неделя срещите ще започват от 10:00 часа.

Във футболната надпревара се очакват оспорвани срещи между над 10 тима, а 14 двойки и 14 сингъла в тениса ще играят в турнира, който е най-посещаван за Казанлък. В неделя, след 13 часа, ще се състоят и финалните минути на петото спортно издание под патронажа на Драгомир Стойнев в Казанлък.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт