Започнаха бързи производства срещу четирима пияни шофьори от Пловдивско

Снимка: Архив

Бързи производства са започнати срещу каре пияни шофьори, заловени в неделя по пътищата в Пловдивска област. 22-годишна пловдивчанка е спипана около 3.40 часа на кръстовището между булевардите "Санкт Петербург" и "Освобождение" в областния град зад волана на лек автомобил "Ауди" след употреба на алкохол 1,25 промила.

В неделя около 23.40 часа в Шесто РУ е постъпил сигнал за горящ лек автомобил "Фолксваген" на бул. "Шести септември". Бързо е установен водачът на колата - 39-годишен пловдивчанин, който минути по-рано участвал в катастрофа с друг автомобил на кръстовище между ул. "Гладстон" и бул. "Руски", но избягал от местопроизшествието. Мъжът бил тестван с дрегер за алкохол и резултатът отчел 1,47 промила.

Около 17 часа в неделя карловски полицаи спрели за проверка лек автомобил "ВАЗ" между село Анево и Сопот. Колата управлявал 41-годишен от Сопот, чиято алкохолна проба отчела 2,39 промила. По същото време служителите на реда в Раковски засекли 60-годишен местен жител, който бил седнал зад волана на лек автомобил "Фолксваген" с 2,45 промила. С полицейски заповеди четиримата нарушители са задържани за срок до 24 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони