Издирван с влязла в сила присъда към МВР: В Испания съм, хванете ме!

Кристиан Вигенин: Меркел каза това, което искахме да чуем

Психолози и социални работници влязоха в къщата на ужасите в Свищов Общинската администрация предприе мерки за социализирането на трите жени

Християн Гущеров е задържан заради сбиване в заведение

Талибаните поеха отговорност за атаката в Кабул

Десетки хиляди на протест в Солун: Македония означава Гърция

ДПС предлага програмен кабинет и програма за ускорено развитие

17-годишен катастрофира в дърво, колата му изгоря

Президентството: Извършена е нерегламентирана публикация в профила на държавния глава

Приход от 1,4 млн. лева от данъци планира Община Павликени

Д-р Красимира Иванова: Хепатит C уби баща ми, зарази се след кръвопреливане Системата за проверяване на кръвта да гарантира 100% нейната безопасност, призова сестрата на премиера Бойко Борисов

Проф. Божидар Димитров: Комунизмът у нас беше държавен капитализъм

Патриарх Неофит за македонската църква: Имаме консенсус по главните въпроси на бъдещото

Премиерът Борисов ще се срещне с чешкия си колега Андрей Бабиш

Дамаск осъди турската операция в град Африн

Започва кандидатстването за Годишните награди в туризма

Министерството на туризма започна приема на кандидатури за Годишните награди в туризма. Кандидатстването ще се извършва през онлайн платформа, където са описани всички условия, на които е необходимо да отговарят участниците.

Основните категории, за които организациите и бизнеса ще могат да кандидатстват, са „Туристическа атракция/ обект“,  „Туристическо събитие“ , „Духът на България“, специализиран туризъм, туристическа дестинация „Иновации“.

Ще могат да участват и представители на медиите в категориите „Печатна медия“, „Радио и телевизия“, „Онлайн медия“.

Общините ще се представят в категориите „Община на годината“ за планинския, морския, за балнео и спа, и за културно-историческия туризъм.

Краен срок за подаване на всички кандидатури е 20 ноември. Оценяването ще бъде направено по разработена методология и карти за оценка в съответствие с критериите на Световната туристическа организация.

Експертна комисия ще излъчи между 6 и 10 финалисти за различните категории, като победителите ще бъдат определени след онлайн гласуване в рамките на месец.

Специалната награда ще бъде за „Изборът на българите“. В нея хората ще могат да гласуват онлайн за своето любимо място между 100-те национални туристически обекта и 50-те малко познати туристически обекта в България или да гласуват за друг, произволно избран обект. Спечелилите участници ще бъдат обявени на церемония през декември.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.