Крадлива рода мята камъни по полицаи Гюлините уличени в бракониерство

Момче прибра 35 000 от мераклии за женитба

Стартира програмата за летни студентски стажове в държавната администрация

Откраднаха 4 500 лв. от възрастен пчелар, докато продава мед

Ученият, събирал данни за потребители във Фейсбук, заяви, че е “изкупителна жертва”

Румен Радев взе участие в церемонията по запалването на вечния огън в памет на жертвите на Холокоста Горд съм, че в тъмните времена на Европа българите успяха да спасят своите евреи, заяви държавният глава

“Ислямска държава” пое отговорност за атентата в Кабул

Премиерът Бойко Борисов ще участва в заседанията на Европейския съвет

Такси се обърна по таван в центъра на Търново

Вижте какво реши Министерският съвет днес, 21 март 2018

Кметове викат пожарната за измръзнали щъркели в гнездата В Ковачевец носят риба на гостите, за да ги подкрепят

Най-малко 26 души загинаха при пореден самоубийствен атентат в Кабул

През зимния сезон БАБХ извърши 804 извънредни проверки в курортите

Пътната полиция следи участниците в незаконни гонки с мощен спортен автомобил

Глобиха глухоням за скандиране против правителството

Започна първото по рода си младежко експо

На близо 40 шатри, разположени до Младежки център Пловдив край Гребната база, представители на младежки организации от България и чужбина представят дейността си по креативен и интересен начин. От днес те ще имат възможност да обменят опит и идеи за съвместна работа. Какво точно е тяхната сфера на дейност лично се запознаха зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков, кметът на район „Западен“ Димитър Колев и председателят на ОбС Савина Петкова. Те присъстваха на откриването на първото Младежко експо (Youth Expo – Create your future!), организирано от Нацоналната мрежа на младежките центрове.

“Окончателното финансиране на проекта за Младежки център–Пловдив е малко над 3 096 000 лв., в които са включени изграждането на центъра, издръжка и заплати на служителите“, заяви зам.-кметът Георги Титюков. В Пловдив е един от четирите младежки центъра в България, изградени по финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, като останалите три са във Враца, Стара Загора и Добрич.

През 2016 г. се сключи споразумение за учредяване на Националната мрежа на младежките центрове по Програма  “Деца и младежи в риск” на МОН между четирите младежки центъра. Мрежата има за цел да работи за признаване на младежката работа в България и за създаването на общ стандарт за работата с младежта чрез предварително планирани и координирани действия, които да отговарят на стандартите на Съвета на Европа.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.