Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Обречените усилия на госпожа Габриел

Засадиха дръвчета в Апостоловата гора в Карлово

С акция по залесяване на Апостоловата гора под мотото “Гората е живот” в Карлово стартира Седмицата на гората. В инициативата, организирана от служителите на Държавно горско стопанство – Карлово се включиха ученици от паралелката по дърводобив към Професионална гимназия “Тодор Влайков” в Клисура и Средно училище “Христо Проданов” в Карлово и малчуганите от детска градина “Зорница” в родния град на Васил Левски.  Лесовъдите направиха демонстрация и обясниха на децата важните моменти при засаждане на едно дръвче, а те с радост им помагаха.

По време на акцията бяха поставени къщички за птици по дърветата и събрани разхвърляните из Апостоловата гора отпадъци. Директорът на Държавното горско стопанство-Карлово Златко Кличев приветства младите ентусиасти за желанието им да участват в залесяването. В събитието се включиха заместник-кметът на Карлово Антон Минев и председателят на Общински съвет Карлово Теодор Шойлеков. Двамата пожелаха на децата да запазят любовта си към природата и да следват завета на старите хора, че всеки човек в живота си трябва да е засадил поне едно дърво. Децата от забавачка “Зорница” пък  представиха тематична музикална програма, с което повдигнаха настроението на участниците в акцията по залесяване.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.