Защо възрастните китайци нямат ставни болки

Задържаха трима за трафик на човешки органи в Косово

Отравят реформатора Мидхат паша в тъмницата Русенският валия построил железница и болници, създал модерното земеделско стопанство Образцов чифлик

Тръмп прикани японски бизнес лидери да увеличат инвестициите си в САЩ

Кандидатите за мястото на Тереза Мей вече са петима

Откриха обесен изчезналия мъж от Благоевград

Медицински екип е нападнат в Гоце Делчев при обслужване на адрес

Най-малко 50 души са пострадали при взрив на тайландско пристанище

Трима от ранените при вчерашното нападение в Лион са все още в болница

Момчето Ран пожела да тече боза от паметник-чешма на Людмил Кирков (СНИМКИ)

Полицията преследва заподозрян след бомбеното нападение в Лион

Силен трус с магнитуд 5,1 близо до Токио

Военнослужещи от Сухопътните войски унищожиха невзривен боеприпас, открит в частен имот в село Лелинци

Малтийските военни спасиха повече от 200 мигранти

Емилия Кларк: Нямам време за връзки Актрисата от „Игра на тронове” не се смята за фатална жена

Засилва се индустриалният интерес към складовите бази край Пловдив

Повече сделки в сегмента на складовите бази и като цяло в сферата на индустриалните площи се очакват през тази година, коментират брокери на недвижими имоти. Пазарът на бизнес имоти ще продължи да се развива активно през следващите месеци, прогнозираха експерти и от инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп. Според тях водещи критерии за избор остават локацията, добрата инфраструктура и ниските оперативни разходи. Интересът е не само към подходящи терени за строеж, но и към вече готови складови бази, които веднага могат да бъдат наети. Сред предпочитаните варианти за наемане на площи, са тези на ключови локации, в близост до основни пътни артерии, с изградена инфраструктура и помещения, подходящи за съответния бизнес.

Компанията притежава и управлява складови бази в селата Стряма и Бенковски. Запитванията и интересът към тях в последните месеци се увеличава. Изключително комуникативна и атрактивна е локацията на складовата база в Бенковски, разположена непосредствено до автомагистрала Тракия и само на 7 км от град Пловдив. Площта на терена е 31 000 кв.м., а площта на складовете 10 700 кв.м. Складовите помещения варират от 210 до 1150 кв.м., имат осигурена необходимата прилежаща инфраструктура и с достатъчно пространство за маневриране на транспортни средства. Складовата база в Стряма е разположена на 8 км от автомагистрала Тракия и на 20 км от Пловдив. Площта на терена е 33 000 кв.м., а на складовете 14 000 кв.м. Големината на складовете варира от 240 до 2 500 кв.м. Осигурено е видеонаблюдение и охрана. Предимство и на двете бази е възможността за обединяване на складовите площи в зависимост от нуждите на компаниите.

Основно фирмите се насочват към наемане на складови и промишлени помещения до големите градове, като районът на Пловдив е все по-предпочитан заради индустриализацията и организирането на много нови бизнеси там. Развитата пътна инфраструктура (летище Пловдив в близост и преминаването на основни пътни артерии) прави региона фаворит за индустриални и логистични компании.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.