На 21 март 2018 да почерпят

Генков на преговори с „Локо“ (София)

Прахът на Стивън Хокинг ще бъде положен в Уестминстърското абатство

Полицията в Пловдив издирва мъж, намерил портфейл с много пари и не го върнал

Старт на ремонта на „Графа“ с финала на европредседателството Корейци искат да правят тикет системата на София

Реферите стягат редиците през уикенда

Висшето поскъпва с 12 на сто от есента По-евтино ще бъде обучението само в Софийския университет, намаленията са между 200 и 500 лева

Доналд Тръмп заяви, че може да се срещне с Владимир Путин в най-близко бъдеще

Тъмната страна на вечното дерби

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 март 2018

Язовир “Кърджали” е започнал да прелива

Без банкови такси за плащане към ведомства Прилагането на облекчението ще зависи от всяко ведомство

Отказват на клиент да му продадат алкохол, той хвърля ръчна граната Двама души бяха убити и още няколко ранени в столицата на Молдова Кишинев

„Люлин“ предава от Марс

Руското МВнР покани всички посланици на среща по случая Скрипал на 21 март

Засилва се индустриалният интерес към складовите бази край Пловдив

Повече сделки в сегмента на складовите бази и като цяло в сферата на индустриалните площи се очакват през тази година, коментират брокери на недвижими имоти. Пазарът на бизнес имоти ще продължи да се развива активно през следващите месеци, прогнозираха експерти и от инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп. Според тях водещи критерии за избор остават локацията, добрата инфраструктура и ниските оперативни разходи. Интересът е не само към подходящи терени за строеж, но и към вече готови складови бази, които веднага могат да бъдат наети. Сред предпочитаните варианти за наемане на площи, са тези на ключови локации, в близост до основни пътни артерии, с изградена инфраструктура и помещения, подходящи за съответния бизнес.

Компанията притежава и управлява складови бази в селата Стряма и Бенковски. Запитванията и интересът към тях в последните месеци се увеличава. Изключително комуникативна и атрактивна е локацията на складовата база в Бенковски, разположена непосредствено до автомагистрала Тракия и само на 7 км от град Пловдив. Площта на терена е 31 000 кв.м., а площта на складовете 10 700 кв.м. Складовите помещения варират от 210 до 1150 кв.м., имат осигурена необходимата прилежаща инфраструктура и с достатъчно пространство за маневриране на транспортни средства. Складовата база в Стряма е разположена на 8 км от автомагистрала Тракия и на 20 км от Пловдив. Площта на терена е 33 000 кв.м., а на складовете 14 000 кв.м. Големината на складовете варира от 240 до 2 500 кв.м. Осигурено е видеонаблюдение и охрана. Предимство и на двете бази е възможността за обединяване на складовите площи в зависимост от нуждите на компаниите.

Основно фирмите се насочват към наемане на складови и промишлени помещения до големите градове, като районът на Пловдив е все по-предпочитан заради индустриализацията и организирането на много нови бизнеси там. Развитата пътна инфраструктура (летище Пловдив в близост и преминаването на основни пътни артерии) прави региона фаворит за индустриални и логистични компании.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.