Заснемането на „Приятели“ пак се отложи

Мат ЛеБланк беше гост в шоуто на Кели Кларксън.

Няма да има специален сценарий

Мат ЛеБланк сравни актьорския състав с „оркестър без инструменти“

Ръководството на HBO Max очаква рекордна гледаемост на сериала

Въпреки че заснемането на специален епизод от „Приятели“ трябваше да бъде отложено поради пандемията от коронавирус, актьорите от култовия сериал не спират да мислят за повторното си събиране. А Мат ЛеБлан, който наскоро посети шоуто Кели Кларксън, разказа какво трябва да очаква публиката.

„Ще се съберем шестимата да говорим за добрите стари времена“, заяви той. Освен това Мат сравни актьорския състав с „оркестър без инструменти“ и това потвърждава слуховете, че в центъра на специалния епизод няма да има конкретен сценарий и по-вероятно ще се превърне в импровизация.

Заснемането на дългоочакваното събиране на „Приятели“ бе планирано за 23 и 24 март, но снимките трябваше да бъдат отложени поне за май, а нова официална дата за срещата все още не е обявена. Ситуацията с вируса се развива твърде бързо, така че е рано да се дават точни прогнози за това кога филмовата индустрия ще се върне да работи в обичайния си режим.

Събирането на Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Матю Пери, Дейвид Швимер и гореспоменатия ЛеБланк трябваше да отбележи старта на HBO Max. Компанията получи правата за излъчване на „Приятели“ и всички 236 епизода на шоуто скоро ще напуснат Netflix за да започнат да се излъчват от „новия си дом“.

Не е ясно как положението ще се развива по-нататък, но според представители на стрийминг услугата нейното стартиране все още е планирано за май. Искани се да вярваме, че до тогава ситуацията ще се върне към нормалното си състояние и актьорите от „Приятелите” все пак ще се съберат, тъй като това определено ще помогне на HBO Max да придобие хиляди абонати и ще бъде дългоочакван подарък за онези, които преглеждаха поредицата година след година.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали