Затварят за движение нов участък от „Коматевско шосе” в Пловдив

От този вторник – 18 юли, до началото на месец август се затваря за преминаване на автомобили нов участък по булевард „Коматевско шосе” – от фирма „Филкаб” до улица „Остромилски път”. Причината за това ново затруднение на живущите в този край на града под тепетата е извършването на предвидените по проект строително-ремонтни работи. В упоменатия участък през следващите 20 дни ще бъде извършено профилиране на пътната част, насипване в няколко пласта на трошено-каменна настилка, уплътняването и с цел достигане на проектните параметри и полагане на биндер. С оглед на това, че на обекта ще работи едрогабаритна строителна техника и с цел осигуряване на безопасна работна среда, движението на МПС-та ще бъде преустановено, съобщиха от администрацията на район „Южен”.

Участъкът от „Филкаб” до кръстовището с улица „Остромилски път” е с дължина от 440 метра и след завършването му ще се привърже „Коматевско шосе”. От фирмата изпълнител и от администрацията на община Пловдив и район „Южен” призовават всички, които ползват „Коматевско” шосе в този участък,  през посочения период да използват обходния маршрут през ул. „Димитър Талев“ и ул.”Остромилски път“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.