Затвор за кръчмарка, блудствала с момиче

Присъдата на Районния съд в Стара Загора може да се обжалва.

Искат изселването на жената

Районният съд в Стара Загора наложи 2 години затвор за 48-годишна жена, която блудствала с малко момиче. Наказанието е наложено по обвинителен акт на районна прокуратура.

Веска Д. извършила престъплението в казанлъшкото село Копринка. Тя ще лежи в затвора при първоначален “общ” режим. Делото било разгледано по съкратената процедура, като подсъдимата е признала фактите и обстоятелства, изложени в обвинителния акт.

Престъплението било извършено в периода 21 октомври 2020 г. до 21 март 2021 г. През миналата година Веска започнала да поддържа отношения с 12-годишното момиче, въпреки че имала връзка с друга жена. Обвинената държала заведение в селото и жертвата й ходела често в него. Жената харесала момичето и почнала да му изпраща съобщения в социалните мрежи. След това започнала да я черпи с кафета, давала й да пуши цигари, предлагала й и пари. Така двете започнали да се виждат и да поддържат сексуални отношения.

След разкритията, в село Копринка бе започната подписка с настояване кръчмарката да бъде изселена. Според местни хора имало и други момичета, жертви на кръчмарката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право