Захари Бахаров разкри ще има ли продължение на хитовия сериал "Под прикритие"

Актьорът Захари Бахаров, който стана безпорен любимец на телевизионните зрители с ролята си на мафьота Иво Андонов в "Под прикритие" , сложи край на слуховете, че любимият сериал може да има продължение.

„Няма да има 6-ти сезон на “Под прикритие”, написа в социалните мрежи той. Преди дни неговият колега Бойко Кръстанов също в социалните мрежи припомни своята роля в крими сериала и медиите решиха, е той се готви да се завърне в него.

Бахаров сподели още, че не знае кога ще излезе филмът „Южен вятър 2“, нито пък други ленти с негово участие, заснети в близките две години, тъй като получава много въпроси по темата. Бахаров обаче обеща скоро да обяви нови дати за отменените представления на „Чамкория“.

Нов крими сериал обаче започва тази седмица по Нова телевизия. „Отдел Издирване“, чиято премиера е в петък в 21 ч. Сюжетът се завърта около мистериозно убийство, което се превръща в лична трагедия за героите на Ана Пападопулу и Юлиан Вергов, който играе Камен Петков – шеф на „Отдел Издирване”.“Сюжетът е много заплетен. Има различен тип издирвания, с които се занимаваме – търсим както изчезнали, така и хора, които да ни помогнат в достигането до информация”, разказва друг участник в кримката Христо Петков

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали