Защо Джан Яман все още не е женен

По време на актьорската си кариера Джан Яман успя да спечели любовта на милиони фенове и доби световна популярност. Почитателите му следят отблизо не само неговата работата, но се интересуват и от личния му живот и често си задават въпроса защо толкова привлекателен и талантлив мъж все още е сам?

Джан Яман е привърженик на дълготрайните и стабилни връзки и не тича след всяка фуста. За съжаление, любовните му романси с колежките Аджеля Топалоглу и Бестемсу Йоздемир завършиха болезнено, дори се говореше, че Бестемсу му е изневерила! Бившата му италианска любовница Дилета Леота пък твърди, че Яман има проблеми с доверието.

В своите интервюта актьорът често споделя, че само външната красота не е достатъчна. Привличат го дружелюбни, весели, грижовни жени, които могат да съчувстват и имат чувство за хумор. Той вярва, че неговата избраница трябва да му влияе позитивно и да го прави по-добър човек. „Връзките трябва да осигуряват подкрепа и мотивация за растеж“, убеден е Яман.

Междувременно актьорът е зает с работата по сериала "Сандокан". Епичните снимки на проекта в Калабрия, приключиха миналата седмица и сега Джан и екипът на поредицата се местят в Рим, за да продължат снимките на историята.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица