Защо Тръмп все защитава Путин? На кого вярва повече президентът на САЩ – на своите служби, или на Москва

Спрямо Китай американският президент се извъртя на 180 градуса, по същия начин промени и изявленията си по адрес на канцлерката Ангела Меркел

Конфузията е пълна: американските тайни служби обявиха, че Русия се е месила в предизборната кампания в САЩ, но Тръмп явно вярва повече на Путин, който го уверил в противното. Какво означава това?

Почти няма друга външнополитическа тема, по която Доналд Тръмп толкова трайно да следва една линия, както в отношенията с Русия. Спрямо Китай той се извъртя на 180 градуса, по същия начин промени и изявленията си по адрес на канцлерката на Германия Ангела Меркел.

За Северна Корея, за Сирия и за други конфликти казва ту едно, ту друго. Но за руския президент Владимир Путин Тръмп се изказва все така положително – и по времето на предизборната си борба, и след нея. И само когато в САЩ се надигне особено остра критика срещу странните му изявления, той прави по някое малко уточнение.

Същото се случи за пореден път и сега. Най-важните американски тайни служби излязоха с оценката, че миналата година Русия се е намесила в предизборната борба в САЩ, а Тръмп веднага помете това твърдение с думите, че вярва на президента Путин, след като той отрича да е имало подобна намеса.

Конфузията не стана по-малка от направеното с половин уста доуточнение, че той, разбира се, заставал зад своите тайни служби.

Просто това е поредното доказателство колко спешно се налага да бъдат разследвани отношенията между екипа на Доналд Тръмп и Москва.

(От „Дойче веле“)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

 1. Защото путин не си върти гъ3ъ кат шизофреничен евроатлантик.
  Затова.
  Но тъпото робско немско говедо не може да го вдене.

 2. Горкият Путин с много мъка успя да обели няколко думи с лидера на света…

  1. Ти дан’си евроатлантик бе?! Имаш визията на поръчков дисидент на луканов ала плевнелиев…

 3. Чиста химия, Деца
  Поради това,
  Че Господ ги дарил
  С един цвят коса

  Докато с Обамата
  Не бе така

 4. Здрасти Шопе,
  Как установи
  Това
  Като знаеш езици,
  Колко дивата коза

 5. На крак О ПАРИ И И ПРЕЗРЕНИ
  НА КРАК О РОБИ НА СВЕТС….

 6. И какво следва, майн хер, от тези твои приказки? Светът е в опасност ли? Какъв ти е проблема, че си го много замръчкал из текста? САЩ и Русия – двете свръх ядрени сили може да съществуват без да седим на ръба на бръснача. Това ли те тревожи? Ама мисли малко умствено като ги дращеш твоите глупости, де! Или ти пречи мозъка, дрогиран от либералната пропаганда?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.