За Букарев ябълката вече не е гнила

Шест месеца, след като напусна „Левски“ и обяви клуба за лъскава, но гнила ябълка, Асен Букарев се завърна на „Герена“. Бившият футболист и ръководител на „сините“ влезе в щаба на Славиша Стоянович като асистент и още от първия ден застана плътно до него. Направи го така, сякаш нищо не се е случвало и двете страни нямат съвместно минало. Но думите имат своята сила, особено, когато посланието е било толкова красноречиво.

„Не искам да съм част от една политика на използване на личности, на местенето им като пионки и напуснах“, обоснова се през февруари тази година като мениджър на „сините“.

Оставката му доведе до дупка в ръководството и липса на спортен човек по горните етажи, за която и до днес не е намерена адекватна алтернатива. С две думи, имаше си своите последствия.

Интересно е сега какво ще бъде обяснението на Букарев за решението да се завърне в клуба, защото нищо не се е променило коренно с изключение на треньорската рокада. А е някак странно да си тръгнеш като шеф и да се завърнеш като помощник било то и на опитен специалист като Славиша Стоянович...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ