Ако работите през нощта – трябва да знаете това

Изтеглят от австралийския пазар автомобили на „Фолксваген“ заради опасен дефект

Кристина Шишкова кани на „Среща с пейзаж”

Осъдиха шеф на фирма за трафик на хора и дългове към НАП

Четирима арестувани за разпространение на наркотици в Хасково

Възрастно семейство пострада при катастрофа

Кейт облече пакистанска курта, напомняща тази на принцеса Даяна

Д-р Борислав Цеков: Лозан Панов се превръща в заплаха за правовата държава

37 млади учители назначени тази година в общинските образователни институции в Търново

Петър Волгин: Словото на Лозан Панов за Полфрийман е като писано от представител на БХК

Президентът призова правителството да постави в Съвета на ЕС въпроса за приемане на план за действие при миграционен натиск

Над 400 000 лева спечелиха участниците в игрите на СПОРТ ТОТО в неделя

За Димитровден актриса и писател станаха почетни граждани на Сливен

Актрисата Ефимия Павлова и писателят Деньо Денев бяха удостоени със званието „Почетен гражданин на Сливен”. Отличията им бяха връчени от кмета Стефан Радев на тържествено заседание на общинския съвет послучай празника на града – Димитровден. Художникът Георги Янакиев бе удостоен с Почетен знак-плакет. „Димитровден е и празник на строителя – нека всички бъдем строители на града си, чрез осъществяването на цели, които да са в полза на обществото” – заяви председателят на местния парламент Димитър Митев. „Радвам се, че и тази година посрещаме достойно празника на нашия град. Върви се с малки стъпки, но напред…За това се иска вяра, надежда и любов. Както управляващите, така и управляваните, трябва да намерят общия път и тогава ще намерят общите успехи” – отбеляза от своя страна кметът Радев.

Почетен гост на тържественото заседание бе Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий. В залата дойдоха сливенските депутати, областният управител, кметове и кметски наместници от общината.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.